Görüş Bildir
Haberler
Eve Sepet İçerisinde 4 Bomba Gönderildi

Eve Sepet İçerisinde 4 Bomba Gönderildi

ATKN
01.12.2014 - 16:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Sepetin üzerindeki bezi kaldırınca içindeki cisimleri gördüm'

Ağrı'nın Patnos İlçesi'nde esnaf İ.K.'nın evine naylon sepet içerisinde patlamaya hazır el yapımı 4 bomba gönderildi. Sepeti, cama vuran, birisinin 'Bunları kocan gönderdi' diyerek verdiğini anlatan ev kadını H.K., 'Sepetin üzerindeki bezi kaldırınca içindeki cisimleri gördüm' dedi.

Patnos'un Sütlüpınar Mahallesinde oturan İ.K. işteyken evine kimliği belirsiz kişilerce bir sepet gönderildi. İ.K.'nın eşi H.K. sepeti aldıktan sonra kocasını telefonla arayarak gönderdiği şeyin ne olduğunu sordu. Durumdan habersiz olan koca 'Sen elini sürme ben geliyorum' diyerek hemen eve koştu. Eve gidince sepet içerisinde 4 bombayı gören İ.K. hemen polisi aradı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü ve bomba imha ekibinin ilçeye gelmesinin ardından yapılan incelemede, bombaların el yapımı ve patlamaya hazır olduğu belirlendi. Uzmanlar tarafından el konulan 4 bomba incelenmek üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Polis, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

KİŞİLERİ İLK DEFA GÖRDÜM

Evlerinin arka caddeye bakan tarafında, balkon camına vuran kişileri gördüğünü belirten H.K. şunları anlattı:

'Bir kişi elindeki sepeti vererek 'bunu kocan İ.K. gönderdi' dedi. Ben de bunun üzerine sepeti aldım. Sepetin üstündeki bezi kaldırdığımda 4 cisim gördüm. Hemen eşimi arayarak bunları kendisinin gönderip göndermediğini sordum. Kocam 'yok ben eve bir şey göndermedim. El vurma hemen eve geliyorum' dedi. Sepeti veren kişileri ilk defa gördüm. Kırmızı eski bir model arabaya binen şahıslar mahalleden uzaklaştı.'

DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/eve-sepet-iceri...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0