Görüş Bildir
Haberler
Evde Kolaylıkla Yapabileceğiniz Sadece 4 Hareketle Kalça Bölgenizdeki Yağlardan Kurtulabilirsiniz!

etiket Evde Kolaylıkla Yapabileceğiniz Sadece 4 Hareketle Kalça Bölgenizdeki Yağlardan Kurtulabilirsiniz!

Merve Karadağ
13.06.2018 - 00:18 Son Güncelleme: 14.09.2021 - 14:07

Günümüzde birçok insan kalça bölgelerindeki yağlardan ve bu yağların bir türlü gitmemesinden şikayetçi. Sizin için healthybeautiful'dan derlediğimiz bu içerik sayesinde, spora bile gitmenize gerek kalmadan evde yapabileceğiniz 4 kolay hareketle, o hep şikayet ettiğiniz yağlardan kurtulabileceksiniz.

Tek yapmanız gereken önce sol tarafınıza yatıp aşağıda listelenen hareketleri sağ bacağınızı hedef alarak yapmanız. Daha sonra ise iç bacak için tam tersini yapabilirsiniz. 

Bütün hareketler için direnç bandı kullanmanız gerekiyor. İki bacağınızın arasındaki açıklık çok fazla olmayacak şekilde ayakta dikilin ve bandı tam dizlerinizin üzerinden bağlayın. 

Kaynak1, Kaynak2

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Two Pumps

Sol tarafınıza yatın, başınızı sol elinizle destekleyin. Sol bacağınızı bükün ve sağ bacağınızı esnetin. Sağ bacağınızı gergin bir şekilde yukarı kaldırıp aşağı indirin ve sol bacağınıza değmemesine özen gösterin. Aynı hareketi bir bacak için 30 kere tekrarlayın.

2. Check Mark

Yine aynı pozisyondayken sol bacağınızı arka tarafa kıvırıp sağ bacağınızı karın boşluğunuza doğru çekin. Bacağınızı uzatırken dikkat etmeniz gereken şey ise; uzanabildiği en uzak noktaya uzanması ve dümdüz durması.

3. Up and Over

Yukarıdakiyle aynı başlangıç pozisyonunu alın, sol kolunuzun üzerinde biraz yükselin. Ayak parmaklarınızla işaret ediyor gibi sağ bacağınızı esnetin ve bacağınızı önden arkaya doğru hareket ettirin. Amacınız: sağ bacağınızı uzatabileceğiniz kadar öne uzatıp kalçanızı sıkmak. Aynı hareketi 20 kere tekrarlayın.

4. The Burner

Yine aynı pozisyonda başlayın, sol kolunuzun üzerinde dururken sağ elinizi önde tutun ve bacağınızı kalçanıza doğru arkaya uzatın. Daha sonra arka tarafa uzattığınız sağ bacağınızı çekebildiğiniz kadar kendinize çekin bu sırada sağ elinizi de göğüs ile birlikte sağ tarafınıza doğru döndürün ve sağ elinizle yere dokunun. Bu hareketi de 20 kere tekrar edin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
292
68
24
11
10
9
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın