Görüş Bildir
Haberler
Evde Doğal Yollarla Basen Nasıl Eritilir?

Evde Doğal Yollarla Basen Nasıl Eritilir?

Pegarose
30.12.2015 - 17:33

Evde Doğal Yollarla Basen Nasıl Eritilir?

Ne kadar uğraşırsanız uğraşın basenlerden ve göbekten kurtulamıyorsunuz değil mi? Birçok insan diyet ve spor sayesinde kilo vermeyi başarsa da, şu basenlere yerleşen yağlardan kurtulmak o kadar mümkün olmuyor. Özellikle basen eritmek için de doğru sporu yapmak gerekiyor. Bir de son zamanlarda çıkan basen incelten kürler var ki, uzmanların söylediklerine bakılırsa ciddi anlamda sonuç alınabiliyor. İşte sizin için evde kolayca uygulayabileceğiniz doğal basen inceltici bir kür:

  • Aspirin

  • Deniz tuzu

  • Zeytinyağı

  • Streç film

  • Portakal yağı

  • Türk kahvesi

  • Su

Derin bir kabın içerisine tuzu, aspirini ve Türk kahvesini koyun.Üzerine yeteri kadar su ekleyerek karıştırı ve 20 dakika kadar dinlendirin. Ardından karışıma portakal yağını ve zeytin yağını ekleyip karıştırın, 20 dakika kadar daha bekleyin. Dinlendirme işleminin ardından bu karışımı eritmek istediğiniz bölgeye bir tabaka halinde sürün. Streç film yardımıyla bu bölgeyi iyice sarın. 1 saat kadar hareketsiz bir şekilde bekledikten sonra bu bölgeyi iyice yıkayın. Karışım her defasında taze bir şekilde yapılmalıdır.

Genel olarak bölgesel zayıflama imkanı tanıyan bu karışım haftada en az iki en fazla 4 kez uygulanmalıdır. 1 ay süre ile bu karışım denendikten sonra sonuçlar mutlaka kontrol edilmelidir. Eğer pozitif bir sonuç aldıysanız bir hafta bekledikten sonra aynı şekilde seanslara 1 ay daha devam edebilirsiniz. Bu kür sayesinde yalnızca basenlerinizi değil, göbek ve bacak bölgenizi de eritebilirsiniz. Ayrıca, kürün selülit giderici özelliği de vardır.

Kaynak: http://www.pegarose.com/evde-dogal-yo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın