Görüş Bildir
Haberler
Ev Tipi Hasta Yatakları

Ev Tipi Hasta Yatakları

Hareketli Ev Yatakları

Sağlıklarını kaybetmiş insanların hastaneler de doktor kontrolün de tedavi olurken rahat etmeleri adına kullanılan yataklara özel hasta yatağı denmektedir. Bu yataklar çoğunluk ile hastaneler de kullanılır ve hastanedeki yatakların hepsi hareket edebilme özelliğine sahiptir. Hareket edebilmesi ile hastaların rahatça yatakların dan doğrulmalarını ve bu sayede konforlu bir süreç geçirmelerini sağlamaktadır. Hastane ortamların da tek model yatak kullanılmaktadır. Anti bakteriyel özelliğe sahip plastik yataklar ile bir den çok hastanın kullanması sağlanır. Bir çok hasta kullanacağı için temiz olması gerekmektedir. Bu durumdan dolayı plastik kaplamalı yataklar tercih edilmektedir. 

Sizler hastanıza eviniz de bir oda ayarlayıp eviniz de bakım yapacak iseniz ev tipi hasta yatağı kullanmanız daha doğru olacaktır. Ev tipi modellerinin hastane yataklarına göre daha fazla avantajları bulunmaktadır. Bu avantajların en önemlisi ise psikolojik olandır. Hastanız uzun zaman boyunca hastane de tedavi görmüş olabilir. Bildiğiniz gibi hastane ortamları sağlıklı ya da sağlıksız insanların biraz da olsa psikolojisini zorlamaktadır. Ev tipi yatakların görsellikleri daha farklı olmaktadır. Ahşap kaplamaları ile tamamen bir baza görüntüsünü andıran yataklar da yatacak olan kişi kendini tamamen ev de hissedecektir. Bu durum da hastanın psikolojisine etki edecektir. Tercih olarak tabi ki de hastanızın istekleri önemlidir fakat bu tip yataklar ile daha avantaj sağlayabilirsiniz.

İstanbul ilin de üretim yapan firmamız da hastane yatakları, ev tipi hasta yatağı modelleri üretimi yapılarak uygun fiyatlara satışları yapılmaktadır. İstanbul genelin de mağazalarımız da kredi kartı ile ödeme seçenekleri bulunmaktadır. İstanbul ilin de hastanız için sipariş etmiş olduğunuz bir yatağı 24 saat içerisin de ücretsiz olarak evinize kadar getirip kurulumunu yapıyoruz. Şehir dışında ki hastalarımız için anlaşmalı fiyatlarımız ile kargo ile gönderi yapmaktayız.

Özellik bakımından bir yatağın üzerin de standart olarak bulunması gereken iki motor bulunması gerekir. Bu motorlar ile yatan hastanın baş ve ayak tarafı hareket etmelidir. Hasta karyolası ürünleri kişilerin ihtiyaçlarına göre değişkenlik göstermektedir. Hasta kişi için güvenlik ve özellik olarak kendi özel bir yatak yaptırılırsa eğer hasta kişi daha konforu ve kullanması daha kolay bir yatak ile yaşamına devam edebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın