Görüş Bildir
Haberler
EV TAŞIMANIN PRATİK YOLLARI

EV TAŞIMANIN PRATİK YOLLARI

Furkan Dede
29.10.2015 - 19:25

EV TAŞIMANIN PRATİK YOLLARI

Taşınmayı düşünen var ise bu yazıyı okumasını tavsiye ederiz. Taşınma inceliklerini öğrenmek için bu yazı size faydalı olacaktır. Taşınmadan önce 15 gün evvelinden danteller, örtüler, yatak örtüler kaldırılmalı ve hazırlayıp ayrı ayrı yıkanılıp ütülendikten sonra kaldırılmalıdır.

Büyük eşyalarının içerisinde olan özellikle mutfak içerisindeki eşyaları yani kırılacak eşyaları bir gazeteye ve kağıda sararak paketleyiniz.Mutfak eşyalarınızı yıkamadan koymanız daha iyidir. Çünkü yeni evinizde zaten açarken elleriniz değdiği için yeniden yıkayacaksınızdır. Derin tencerelerinin içeri boş olmasın ve derin tencere, leğen gibi eşyaların içerisine küçük şeyleri koyarak her alanı temizleyiniz.

Taşıdığınız eşyaların ve kutuların üzerine yazı yazınız, bir tane kutuların içerisine bir de yeni evinizde kapılarınızın üzerine yazınız. Biz hep kutuların üzerine yazarız ama taşıyacak kişi odanın ne olduğunu bilmedikleri için eşyaları karıştırabilirler. Taşınmaya yakın kutuları çok atmayın ve saklayınız, taşınacağınız zaman strese girmeyiniz. Bulaşık makinesinin tuz konulan alt yerinin boşaltıpta taşımak gerekiyor, kapağını açarak bez ile emdirip sıkın ve bunu unutmayınız. Gerekirse kutuların içerisine bir not defterine yazın ve bir kopyası da sizde olsun ki eşyaları yanılmadan yerleştiriniz. Evde bir şey aradığınız zaman o sayfalara bakılarak istediğinizi eşyayı rahatça bulabilirsiniz. Kutulara alt üst diye yazmak çok önemlidir. Yeni evde en çok kullanılacak yani ilk açılacak kutular ayrılmalıdır ki elinizin altında hazır bulunsun.

Kaynak: http://www.nakliyat-ankara.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın