Görüş Bildir
Haberler
EURO 2016'nın İlk Golünü Sosyal Medyadan Türkiye Attı!

etiket EURO 2016'nın İlk Golünü Sosyal Medyadan Türkiye Attı!

EURO 2016'da maçlar henüz başlamadan milli takımımız sosyal medyadan ilk golü attı. D grubundaki rakiplerimizden Hırvatistan, sosyal medya hesabından Türkiye'ye gol atan 8 futbolcusunu paylaştı. Milli takımımızın resmi Twitter sayfası ise, Semih Şentürk'ün EURO 2008'de Hırvatistan'a attığı golü hatırlatarak 'Bazen bir gol, her şeydir' dendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

EURO 2016'daki ilk maçını 12 Haziran'da Hırvatistan ile yapacak olan milli takımımız golü şimdiden attı. İki ülke arasındaki rekabette ilk raunt sosyal medyada başladı.

Hırvatistan'ın resmi Twitter hesabı yaptığı paylaşımda, Hırvat tarihinde 8 farklı oyuncunun Türkiye'ye gol attığını ve pazar günü bu sayının artmasını umduklarını belirtti.

Hırvatistan'ın bu paylaşımına yanıtımız gecikmedi. Milli takımlar resmi Twitter hesabının yaptığı paylaşımda Semih Şentürk'ün EURO 2008'de dakika 120'de Hırvatistan'a attığı gol sonrası fotoğrafı paylaşıldı. Fotoğrafın üstüne ise ''Bazen bir gol her şeydir!' anlamına gelen 'Sometimes, one goal means everything' yazıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyada Milli Takımlar'ın, Hırvatlara verdiği bu cevap büyük yankı buldu. Türk kullanıcılar bu cevaba büyük ilgi gösterdi. Genel kanı, Milli Takımlar hesabının, Hırvatlara ilk golü attığı yönünde oldu.

Sosyal medya tepkileri;

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
514
248
133
9
9
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Seytantuylu

Quaresmaspor nickli sahis ingilizceye tecavuz etmeseymis iyiymis.

Selman Turgut

Abartmak konusunda neden çok aşırıyız?

cayicenadam

cuk diye oturtmuslar :)))))