Görüş Bildir
Haberler
Eternal Fire, EPL Conference S15'e Kötü Bir Başlangıç Yaparak Kaybedenler Aşamasına Düştü!

Eternal Fire, EPL Conference S15'e Kötü Bir Başlangıç Yaparak Kaybedenler Aşamasına Düştü!

Burak Kaya
24.11.2021 - 09:50

Türkiye'nin en iyi CS:GO takımı olarak gösterilen Eternal Fire, EPL Conference S15’in ilk maçını kaybederek kaybedenler aşamasına düştü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

EPL Conference heyecanı başlıyor.

ESL Pro League'e katılacak olan yeni takımların belli olacağı EPL Conference S15, 23-28 Kasım tarihleri arasında düzenleniyor. 16 takım, 27.000$ değerindeki ödül havuzundan pay alabilmek ve ESL Pro League'e katılmak için kıyasıya mücadele ediyor.

İkili eleme sistemiyle düzenlenen turnuvada, ülkemizden de Eternal Fire mücadele ediyor. Dün akşam Eternal Fire, turnuvadaki ilk maçını Avrupa temsilcisi Endpoint ile oynadı.

Karşılaşmadan mağlup ayrıldık.

3 maç üzerinden oynanan seride Eternal Fire, rakibi olan Endpoint'e karşı iyi bir oyun ortaya koyamadı. İlk haritayı uzatmalarda kaybeden Eternal Fire, ikinci maçı kazanarak şansını sürdürdü.

Son haritada Endpoint, temsilcimizi 16-11 yenerek karşılaşmayı galip olarak tamamladı. Bu sonuçla birlikte Endpoint bir üst tura çıkarken, temsilcimiz Eternal Fire ise kaybedenler aşamasına düştü.

Eternal Fire, kaybedenler aşamasına düştü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaybedenler aşamasında Eternal Fire, 25 Kasım saat 15.30'da Wisła Kraków ile karşılaşacak. Üç maç üzerinden oynanacak olan maç, her iki takımda kader maçı olma özelliği taşıyor.

Karşılaşmayı kazanan taraf turnuvada yoluna devam ederken, kaybeden takım ise turnuvaya veda edecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın