Görüş Bildir
Haberler
Esra Erol'da Fatma'nın Son Hali Yürek Burktu: Esra Erol'da Fatma Kimdir, Ne Olmuştu?

Esra Erol'da Fatma'nın Son Hali Yürek Burktu: Esra Erol'da Fatma Kimdir, Ne Olmuştu?

Gülşah isimli bir kadınla evli olan ve 2 çocuğu bulunan Ahmet'e kaçan, sonrasında Esra Erol'un programında ailesinin yanına dönen 19 yaşındaki zihinsel engelli Fatma, bir kez daha aynı adama kaçtı. Resmi nikahı olan Ahmet'e yeniden kaçan Fatma'nın saçlarını kazıttığı son hali herkesi hüzünlendirdi. Peki Esra Erol'da Fatma kimdir? İşte Fatma'nın son hali...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Atv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol'da programına çıkan Melahat Oruç, yüzde 50 engeli olan 19 yaşındaki kızı Fatma Oruç'un imam nikahlı evli olan iki çocuk babası Ahmet'e kaçtığını söyleyerek yardım istedi. Fatma ise kaçtığı Ahmet'le nikah kıydıklarını söyleyerek önce ailesinin yanına dönmek istemedi sonra da kararını değiştirerek annesiyle evine geri döndü. Ailesiyle bir süre yaşayan Fatma, yine evden kaçtı. Dini nikahlı eşi Ahmet ve kuması Gülşah ile birlikte yaşayan Fatma'nın son halini görenler gözlerine inanamadı.

Fatma Baba Evine Geri Dönmüştü

Fatma Baba Evine Geri Dönmüştü

Esra Erol'un daveti üzerine stüdyoya gelen Fatma, evin sorumluluğunu üstlendiğini, Gülşah'ın da arada sırada çocuklar için geldiğini söylemişti. Ahmet'in kendisine hırsızlık yaptırdığını ve başka erkeklere sattığını da belirten Fatma, kendi yolunu çizmek istediğini belirterek Esra Erol'dan yardım istemişti. Türkiye'nin konuştuğu olay sonrasında Fatma baba evine geri dönmeyi kabul etmişti.

Tekrar Ahmet'e Kaçıp Saçlarını Kazıttı

Tekrar Ahmet'e Kaçıp Saçlarını Kazıttı

Baba evine döndükten sonra tekrar kaçan Fatma'nın son hali başta Esra Erol olmak üzere herkesi üzdü. Ailesinin yanından yine Ahmet'in yanına kaçan Fatma, saçlarını kazıttı. Fatma'nın o halini gören Esra Erol ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Esra Erol: Fatma'nın Hali İçler Acısı

Esra Erol: Fatma'nın Hali İçler Acısı

Konu hakkında bilgi veren Esre Erol, 'Fatma'yı bir şekilde ikna ederek buradan ailesinin yanına gönderdik. O bizim için gerçek anlamda mutlu sondu. Fakat sonra orada durmayıp kadın sığınma evine gidiyor oradan da çıkıp Ahmet'e gidiyor. Fatma'nın son halini birazcık içler acısı. Ahmet'in evindeyken Fatma'nın saçlarını kazımışlar. Şimdi çok şükür ki Fatma ailesinin evine dönmüş' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
3
3
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın