Görüş Bildir
Haberler
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yayından Kaldırıldı: EDHO Neden Yok? Sosyal Medyada Büyük Tepki!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yayından Kaldırıldı: EDHO Neden Yok? Sosyal Medyada Büyük Tepki!

Atv'nin reyting rekortmeni fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 7'nci sezon ilk bölümünün bu akşam yayınlanacağı duyurulmuştu. Ancak EDHO'nun yeni bölümü yerine Baba Parası isimli dizi yayınlanınca, dizinin hayranları sosyal medyadan isyan etti. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yayından kaldırıldı? EDHO neden yok? İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bu akşam 7'nci sezon ilk bölümüyle ekrana geleceği duyurulmuştu. Ancak, ENHO 200. bölüm yerine 'Baba Parası' filmi yayınlanınca, dizinin hayranları sosyal medyada isyan çıkardı.

Yeni sezonunun ilk bölümü ile ekranlara dönecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin hayranları kötü bir sürprizle karşılaştı. Günlerdir bu akşam yayınlanacağı konusunda tanıtımı yapılan dizinin yerine başka bir filmi gören izleyiciler sosyal medyadan tepkilerini dile getirdi.

Televizyonun en çok izlenen yapımlarından biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin izleyicileri, 3 aylık bir aranın ardından yeni sezon için ekran başına geçti ancak kötü bir sürprizle karşılaştı.

Yeni Sezon Yerine Baba Parası Filmi Yayınlandı

Yeni Sezon Yerine Baba Parası Filmi Yayınlandı

Bu akşam başlayacağına dair günlerce tanıtımı yapılan EDHO'nun yerine başrollerinde Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın oynadığı Baba Parası isimli sinema filminin yayınladığı görüldü.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni bölümünün neden yayınlanmadığıyla ilgili ise kanaldan henüz bir açıklama yapılmadı.

Dizinin Hayranlarından Tepki

Dizinin Hayranlarından Tepki

ATV yayınlanan dizinin son anda bir plan değişikliği ile yayın akışından çıkarıldığı öğrenilirken, ekran başındaki hayranları ise sosyal medyadan tepkilerini dile getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapım Şirketi Yeni Bölümü Göndermedi

Yapım Şirketi Yeni Bölümü Göndermedi

Twitter hesabından açıklama yapan Eyüboğlu, ATV'nin yeni zamlı sözleşmeyi imzalamaması üzerine yapım şirketi BVB'nin yeni bölümü kanala teslim etmediğini belirtti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Adem Can

Kesin öyledir bizde yedik, mevzubahis para ise o zaman Neden Reis yeni diziyide ATV'de çekme kararı aldı ?