Görüş Bildir
Haberler
Eskişehirspor Bugün UEFA'ya Savunmasını Yapacak!

Eskişehirspor Bugün UEFA'ya Savunmasını Yapacak!

Batuhan
02.06.2014 - 12:37

Eskişehirspor Bugün UEFA'ya Savunmasını Yapacak!

Eskişehirspor Kulübü, UEFA Disiplin Komitesi'nin 2011 yılındaki 'Şike Davası' kapsamında açtığı soruşturmayla ilgili bugün İsviçre'nin Nyon kentinde UEFA'ya savunma verecek.

UEFA'da bugün öğleden sonra başlayacak olan duruşmada Eskişehirspor'u Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, 2'inci Başkan Ahmet Yalçın, kulüp CEO'su Mehmet Çetin ve kulüp avukatlarından Oytun Süllü savunacak. Eskişehirspor ayrıca UEFA davalarıyla tanınan Alman Martens Hukuk Şirketi ile de anlaştı.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamasında şunları söyledi:

'UEFA'nın ağır Mali Fair-Play koşullarını yerine getirerek UEFA Lisansını almanın ve kulübümüzün FIFA/CAS nezdindeki davalarını sonuçlandırmanın mutluluğunu yaşarken UEFA'dan gelen yazı bizleri şoke etmiştir. Fakat camiamızın da bildiği üzere hemen toparlanarak çalışmalarımızı başlattık. Savunma konularını ve başlıklarını özenle belirledik. Kendi ekibimizin çalışmalarının yanı sıra uluslararası spor hukuku bürosundan aldığımız danışmanlık hizmeti ile çalışmalarımızı şekillendirdik.

Bugün Saat 14.00'de UEFA Tahkim Kurulu'nda savunmamızı gerçekleştireceğiz. Gayret ve ümidimiz kulübümüzün ceza almasını önlemektir. Süreci cezasız sonuçlandırmayı hedefliyoruz. Ancak olası tüm gelişmelere de hazırlıklıyız. Yol haritamız ve stratejilerimiz, olası gelişmelere göre belirlenmiştir. Kamuoyunda bu sürecin 5 Haziran'da sonuçlanacağına ilişkin bir kanaat oluşmuş olduğunu görüyoruz. Ancak edindiğimiz bilgiler, sürecin FIFA/CAS 'da sonuçlanma ihtimalinin yüksek olduğunu göstermektedir. Bizim gayret ve amacımız, 23 Haziran'da yapılacak Avrupa Ligi kura çekimine kadar süreci lehimize yönetmek ve sonuçlandırmaktır. Tüm camiamızın bilmesini isterim ki; ben ve yönetim kurulu üyelerimiz, çalışanlarımız kulübümüzün hak ve menfaatlerini korumak için teyakkuz halindedir.'

DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/eskisehirspor-u...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0