Görüş Bildir
Haberler
Eskişehirspor 1-2 Beşiktaş

Eskişehirspor 1-2 Beşiktaş

Enver K.
04.10.2015 - 15:44 Son Güncelleme: 04.10.2015 - 19:05

Güneş: "Son bölümde oyundan düştük"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Eskişehirspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Oyunun hakimi olduklarını belirten Şenol Güneş Eskişehirspor maçında az pozisyon verdiklerini söyledi.

Güneş, 'Çok az pozisyon verdik fakat gol yedik. Son bölümlerde oyundan düştük. Daha fazla gol atmamız gerekirken rakibi oyuna ortak ettik. Üç maç üst üste oynayan takıma çok fazla eleştiri getirmeyeceğim. Sadece dikkatli olmalarını söyleyebilirim dedi.

Güneş, Milli maç arasıyla ilgili de konuşarak, 'Önümüzdeki dönem oynamayı hak eden ama oynatamadığımız oyuncular hazırlık maçlarında göreceğiz' ifadelerinde bulundu.

FutbolArena

Kaynak: http://www.futbolarena.com/haber/besi...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Skibbe'den Beşiktaş itirafı

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe , Beşiktaş'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

'Beşiktaş bu maçı hak etti. Yüksek kalitede oynadılar. İlk yarıda iyi mücadele ettik, 2 tane de gol şansı bulduk. İkinci yarıda bazı hatalarımız oldu. Ofansif anlamda hatalarımız oldu. Maçın sonunda bir gol daha gelse berabere bitirebilirdik, o da olmadı. Bir önceki milli takım arasından sonra toparlanmıştık. Önümüzde Akhisar ve Kayseri maçları var. Onlar bizim rakibimiz. Onlarla mücadele etmemiz gerekiyor'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...

Eskişehirspor 1-2 Beşiktaş

Eskişehirspor 1-2 Beşiktaş

Beşiktaş, Süper Lig'İn yedinci haftasında deplasmanda Eskişehirspor'u 2-1 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Maçın yıldızı siyah beyazlıların gollerinde imzası bulunan Mario Gomez oldu.

Siyah beyazlılarda bu karşılaşmada Olcay Şahan yedek kulübesinde otururken Ricardo Quaresma maça ilk onbirde başladı. Şenol Güneş orta saha da Atiba'nın yanında Oğuzhan Özyakup'a görev verdi.

Beşiktaş maçın ilk bölümünde topun kontrolünü Eskişehirspor'a bırakıp hızlı ataklarla gol aradı. Ama Mario Gomez, Sosa, Gökhan ve Quaresma dörtlüsü maçın ilk bölümünde hücumda anlaşmakta zorlandı. Eskişehirspor ise Gekas'a atılan toplarla Beşiktaş kalesini zorlamaya çalıştı.

Karşılaşmanın ilk yarım saatinde iki takım da pozisyon bulmakta zorlandı. Beşiktaş topu golcüsü Mario Gomez ile buluşturmakta zorlanırken orta sahada da Oğuzhan ve Sosa ağırlıklarını koyamadı. Quaresma ve Gökhan da etkili olamayınca Beşiktaş kazantlardan da oyun kurmakta zorlandı.

33. dakikada hızlı gelişen Beşiktaş atağında Sosa'nın pasıyla sağ kanatta topla buluşan Quaresma'nın ortasında Mario Gomez ceza sahası içinde topa yatarak kayarak dokundu ve topu filelere gönderdi ve bu sezonki beşinci golünü atarak takımını 1-0 öne geçirdi.

41. dakikada organize gelişen Eskişehirspor atağında Ben Khalifa kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı, hafta arasında Sporting maçında kalesinde devleşen Tolga Zengin, bu pozisyonda da müthiş bir refleks ile gole engel oldu. İlk yarının kalan bölümlerinde iki taraf da etkili olamadı ve ilk 45 dakika 1-0'lık Beşiktaş üstünlüğü ile sona erdi.

Beşiktaş ikinci yarıya Quaresma-Necip değişikliği ile başladı. Bu değişiklik sonrası Oğuhan forvet arkası pozisyona geçeren Sosa kanatta göre yapmaya başladı.

49. dakikada Beck'in pasıyla savunmanın arkasına sarkan Mario Gomez, sağ çaprazdan cez sahasına sokuldu. Ama uzak direk dibine yapmak istediği vuruş istediği gibi olmayınca top farklı bir şekilde dışarıya gitti. 57. dakikada Oğuzhan'ın pasıyla yay içinde topla buluşan Mario Gomez'in şutunda top kaleci Boffin'in müdehalesine rağmen ağlara gitti, 2-0.

Siyah beyazlılar ikinci golü bulduktan sonra Teknik Direktör Şenol Güneş, bugün etkisiz bir görüntü çizen Sosa yerine Olcay Şahan'ı sahaya sürdü. 78. dakikada bugün ligdeki gol sayısını altıya yükselten Mario Gomez yerini Cenk Tosun'a bıraktı.

79. dakikada kaznaılan serbest vuruşta Cenk Tosun'un direkt kaleye yaptığı vuruş farklı bir şekilde üstten auta gitti.

84. dakikada kaznaılan serbest vuruşta Özgür Çek yaklaşık 30 metreden kaleyi düşündü ama çerçeveyi bulamadı. 87'inci dakikada Beşiktaş savunmasının hatası ile topla buluşan Gekas topğu ağlara gönderdi ve farkı bire indirdi, 2-1. Bu gol Yunan golcünün ligdeki dördüncü golü oldu. 90+5'inci dakikada Gekas'ın indirdiği topta Engin'in füzesi direkten döndü ve Beşiktaş sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş bu galibiyetle puanını 16'ya yükseltirken; Eskişehirspor 4 puanda kaldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0