Görüş Bildir
Haberler
Eşinize / Sevgilinize Ne Kadar Düşkünsünüz?

Eşinize / Sevgilinize Ne Kadar Düşkünsünüz?

diazepam
27.05.2014 - 13:31 Son Güncelleme: 27.05.2014 - 13:46

Sevgilinizin üzerine çok mu düşüyorsunuz? Onu tabir-i caiz ise boğuyor musunuz? Testimize bir göz atın beraber değerlendirelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aşağıdaki cümle kalıplarından sık kullandığınızı düşündüklerinizi seçiniz

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

2. Siz "hiç karışmayan" sevgilisiniz!

2. Siz "hiç karışmayan" sevgilisiniz!

Siz sevgilinize hemen hemen hiç karışmıyorsunuz. Uyumlu bir çift olduğunuzu söyleyebiliriz. O sizi anlıyor siz de onu. Gideceği yeri haber versin, geç kalacaksa bildirsin gerisi onun bileceği iş. İkinizin de özgüveni yüksek, birbirinize güveniyorsunuz. Hal böyle olunca her adımını takip etmek gibi bir kaygınız olmuyor.

3. Siz Türkiye şartlarında "normal" sevgilisiniz!

3. Siz Türkiye şartlarında "normal" sevgilisiniz!

Normalde 'baskıcı, sıkıcı' olarak adlandırlabilecek bir ilişki Türkiye şartları göz önüne alındığında gayet normal görünüyor. Gerek yetişme biçimimiz gerek toplum şartları sebebiyle yaptığınız bu tür hareketler çok abartı veya tuhaf kaçmıyor. Ancak yine de dikkatli olun çok ince bir çizgi üzerinde yürüyorsunuz.

4. Siz "kontrolcü" sevgilisiniz!

4. Siz "kontrolcü" sevgilisiniz!

Siz 'kontrolcü' sevgilisiniz: Siz kontrolün sizde olmasını seviyorsunuz. Nasıl ki çoğu insan kokpiti göremediği için uçmaktan korkuyorsa siz de sevgilinizi uzun süre göremezseniz ilişkinizin zarar göreceğinden korkuyorsunuz. Haliyle bu durum hem size hem de ilişkinize zarar veriyor. Biraz daha rahat olmanın, ipleri gevşetmenin kimseye bir zararı olmaz. Bunu bir düşünün.

5. Siz "kıskanç" sevgilisiniz!

5. Siz "kıskanç" sevgilisiniz!

Siz 'insan sevdiğini kıskanmaz mı hiç?' diyerek karşınızdakini iyice abluka altına almaya çalışıyorsunuz. Yaptığı her şeyi, gittiği her yeri, görüştüğü herkesi bilme arzusuyla yanıp kavruluyorsunuz. İstiyorsunuz ki yediğini içtiğini dahi size danışsın. Ama ilişki demek bu demek değil. Sevgilinize daha fazla özgür alan bırakmazsanız sanırım ilişkinizin sonu hiç de umduğunuz gibi olmayacak.

6. Siz "markajcı" sevgilisiniz!

6. Siz "markajcı" sevgilisiniz!

Siz 'boğuluyorum' diyen bir sevgiliye sahipsiniz değil mi? hiç de şaşırtıcı değil çünkü gerçekten boğuyorsunuz. Her aradığınızda telefonu açsın, her mesajınıza 30 saniye içinde cevap versin, her çağırdığınızda 10 dakikada kapınızda hazır olsun istiyorsunuz. Bunlar olmadığında da ortalığı ateşe veriyorsunuz. Bir ilişkiniz olabilir ama şimdilik olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

7. Siz "adam adama" sevgilisiniz!

7. Siz "adam adama" sevgilisiniz!

Siz resmen ilişkiyi adam adama yaşıyorsunuz. Sevgilinizin her şey için sizden izin almasını, sizin izniniz olmadan herhangi bir şey yapmamasını istiyorsunuz. Nefes alışını kontrol edememeniz ne acı değil mi? Kusura bakmayın ama sizinki ilişki değil, siz şahsi şovunuzu sergileme peşindesiniz. 3 aydan uzun süren ilişkiniz oldu mu?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
107
45
25
23
17
12
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?