Görüş Bildir
Haberler
Eşinin Üstünde Rus Ruleti Oynayan Polise '2500 TL Para Cezası'

Eşinin Üstünde Rus Ruleti Oynayan Polise '2500 TL Para Cezası'

Onedio Medya
19.04.2016 - 12:44 Son Güncelleme: 19.04.2016 - 14:30

Polis koca eşinin üzerinde Rus ruletine oynamaya kalkıştı. Şikayette bulunan kadın, eşinden şiddet gördüğünü ve eşinin psikolojik sorunları olduğunu söyledi. Polis memuru ise eşinin 'tırnaklarıyla' kendisini yaraladığını ve tehditte bulunduğunu öne sürdü.  'Rus ruleti teşebbüste kaldı' diyerek basit yaralamadan 2.500 TL ceza veren mahkeme kadına da aynı cezayı uygun gördü...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah'tan Ümit Uzun'un haberine göre İstanbul'da polis memuru Kemal P. kendisini ihanetle suçlayan eşi Ayşe P.'nin başına şarjöründe tek mermi bıraktığı beylik tabancasını dayayınca mahkemelik oldu. 

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen dava dosyasına göre üniversite öğrencisi Kemal P. (28) ile Ayşe P. (23) 4 yıl önce internette tanıştı. 

Ayşe P, polis eşinin başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öne sürünce, Kemal P. 'Seni öldüreceğim, senden ayrılacağım' dedi. Kadının bu sözlere yanıtı 'ayrılalım' olunca şiddet başladı. 

Beylik tabancasına tek mermi süren Kemal P, eşiyle 'Rus ruleti' oynamaya kalktı. 

Bunun üzerine Ayşe P. soluğu savcılıkta aldı ve ardından boşanma davası açtı.

'Onu yaralayacak tırnağım yok' dedi

'Onu yaralayacak tırnağım yok' dedi

Birbirlerinden şikayetçi olan çift hakkında 'yaralama' suçundan bir buçuk yıla kadar hapis cezası istemiyle karşılıklı dava açıldı. 

Ayşe P. ifadesinde şunları söyledi:

'Evlendiğimizde eşim şehir dışında öğrenciydi. Bu yüzden ben eşimin ailesiyle yaşamaya başladım. Ancak kaçarak evlendiğimiz için eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım. Eşim ise bu yüzden beni dövdü. Ben de ailemin yanına yerleştim. Polis olup çevik kuvvette görev yapmaya başlayınca barıştık. Bana sürekli şiddet uyguladı, tırnaklarıyla göğsümü yaraladı, tekme tokat dövdü. Ayrılacağımızı nafaka istediğimi söyledim. Odasından aldığı silahın şarjörünü boşalttı. İçinde bir mermi bıraktı ve 'bu mermiyle ya sen ölürsün ya da ben' diyerek beni tehdit etti. Beni evden attı.'

Polis memuru Kemal P. ise, şöyle dedi:

'Eşime darp uygulamadım. Psikolojim yerindedir. Eşim benim onun göğüslerini tırnaklarımla çizdiğimi söylemiş ama ben küçüklükten beri tırnaklarımı yediğim için tırnağım yoktur. Kendisini tırnaklarıyla yaralayarak beni suçlu göstermeye çalışmaktadır. Hatta beni de yaralamıştır. Tartışmalarımız yüzünden bana ‘seni yakacağım, bitireceğim' gibi tehditlerde bulunarak mesleğimle oynamak istedi. Şikayetçiyim.'

Çifte 'yaralama' suçundan 2500'er lira adli para cezası...

Çifte 'yaralama' suçundan 2500'er lira adli para cezası...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Davayı karara bağlayan mahkeme, 'Rus ruleti teşebbüste kaldığı' için polis memuru Kemal P. ve Ayşe P.'ye yaralama suçundan 2500'er lira adli para cezası verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
164
53
19
16
9
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
arethnea

kadına niye ceza? pardon Türkiye'de olduğumuzu unutmuşum. Suudi Arabistan vol 2.

Nikola Tesla

Harbiden kadın niye ceza almış anlamadım :S

TürkMavisi

Kadının cezası neden? Ölmediği için mi? Şaka mısınız la siz?

Tuzlu Vanilya

Adama hapis cezası vb vermek icin kadının öldürülmesi mi gerekiyor ?? Bunun cevabı ülkemizde "evet" oluyor sanırım