Görüş Bildir
Haberler
Eşini Yedi Yerinden Bıçaklayan Şüpheliden Tuhaf Savunma: 'Ben Yedi Dil Biliyorum...'

Eşini Yedi Yerinden Bıçaklayan Şüpheliden Tuhaf Savunma: 'Ben Yedi Dil Biliyorum...'

Ulaş
16.05.2021 - 18:28

Aksaray’da, Bayram Çınar (49), tartıştığı dini nikahla birlikte yaşadığı Yeter Çekiç'i (44), 7 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Polis tarafından gözaltına alınan Bayram Çınar, aldatıldığını öne sürerek, 'Ben cinayet işleyecek adam değilim. Eşim hak etti, hak ettiğini de buldu. Ben 7 dil biliyorum. İyi yayınlayın' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, saat 16.00 sıralarında Hasas Mahalesi 6601 Sokak'ta meydana geldi. Bayram Çınar,  2 çocuğunun annesi Yeter Çekiç ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Bayram Çınar, mutfaktan aldığı bıçakla Çekiç'i, 7 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Çekiç'i komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

Olay yerinden kaçan Bayram Çınar, polis ekiplerince evin yakınında yakalandı.

Olay yerinden kaçan Bayram Çınar, polis ekiplerince evin yakınında yakalandı.

Polis tarafından sağlık kontrolünden geçirilen Bayram Çınar basın mensuplarına, 'Beni aldatıyordu, bıçakladım. Namusum için yaptım. Ben cinayet işleyecek adam değilim. Herkes hakkını bulur. Ben 7 dil biliyorum. Devletini milletini seven bir adamım. Herkese teşekkür ederim. İyi de yayınlayın. Eşim hak etti, hak ettiğini de buldu' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
164
29
18
11
6
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr.Hate

7 dil biliyor, kadını 7 yerinden bıçaklıyor. O zaman ben de senin 7 ceddini sikim, cehennemin 7 kat dibine düşersin umarım...

Chad Thundercock

Ne anlatıyorsun orospu evladı

Asuman

Senin o 7 dil bilen beynini sikeyim