Görüş Bildir
Haberler
Eşini Sokak Ortasında Döven Kocaya 7 Ay Hapis Cezası ve Tahliye

Eşini Sokak Ortasında Döven Kocaya 7 Ay Hapis Cezası ve Tahliye

Gaziantep'te sokak ortasında, çocuğunun yanında eşini döven Emrah Çilo'nun davasında karar açıklandı. 4.5 yıla kadar hapsi istenen Çilo, cezaevinde kaldığı süre göz önünde bulundurularak tahliye oldu. Eşi duruşmada şikayetçi olmadığını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, geçen yıl 15 Kasım'da 8 Şubat Mahallesi'nde meydana geldi. Emrah Çilo kaldırımda kucağında çocuğu ile oturan eşi Büşra Çilo'yu tekme tokat dövdü. Olay anı ise bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler tepki topladı. Polis tarafından gözaltına alınan Emrah Çilo, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İşte o saldırı anları 🎥

İtiraz üzerine tutuklandı

Çilo, yapılan itiraz üzerine tekrar gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Emrah Çilo hakkında 28'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde 1,5 yıldan 4,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

"Kendi insanlığımdan utandım"

"Kendi insanlığımdan utandım"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Davanın karar duruşmasına tutuklu sanık Emrah Çilo ve avukatı ile şiddet gören eşi Büşra Çilo katıldı. Mahkeme heyetinin son sözünü sorduğu Emrah Çilo, eşini çok kıskandığı için olayın yaşandığını söyleyerek, 'Kendi gözümden bile kıskanıyorum. Olay günü de kıskançlık yüzünden tartıştık. Gitmeye karar verince peşinden gittim, özür diledim ‘çocuklarını düşünmüyor musun?’ dedim. Kendisini ikna etmeye çalıştım ancak ağza alınmayacak bir söz söyleyince şuurumu kaybedip vurdum. Yaptığım çirkin davranışımdan dolayı çok pişmanım. Kendi insanlığımdan utandım. Sizlerin huzurunda eşimden özür diliyorum' dedi.

Eşinden şikayetçi olmadı

Eşinden şikayetçi olmadı

Mahkeme heyetinin söz verdiği Büşra Çilo ise eşinden şikayetçi olmadığını belirterek, 'Eşim bana çok iyi davranır, ben de ona aynı şekilde. Bu kadarını hak etmedi. Şikayetçi değilim, en başından beri değildim. Beni çok sevdiği için kıskanırdı. Eşimi seviyorum, onun da beni sevdiğini biliyorum. Bana karşı tehdit ve hakaret eylemi olmadı, can güvenliğimden endişe etmiyorum. Eşimin tahliye olmasını ve çocuklarımın yanına dönmesini istiyorum' şeklinde konuştu.

7 ay 15 gün hapis cezası

7 ay 15 gün hapis cezası

Konuşmaların ardından kararını açıklayan mahkeme, Emrah Çilo'ya 7 ay 15 gün hapis cezası verdi. Cezanın paraya çevrilmesine ya da ertelenmesine yer olmadığına hükmeden hakim, sanığın tutuklulukta geçirdiği süreyi de dikkate alarak, tahliyesine karar verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
111
31
16
11
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Bozuk aile yapıları. Erkek kadını dövüyo kadın çekip gidiyo çocuğunun nolduğuna bile bakmıyo döven erkek çocuğu tutmaya çalışıyo. Yazık küçük kızda annesinin... Devamını Gör

arslanoglu

tutuklulukta 2 gün geçirince 7 aylık hapis cezası nasıl düşüyor yahu? paraya da çevrilmemiş. git öldür bunun adı. kadın da bana ii davranır diyor dayağı yeui... Devamını Gör

Evin Mergen

Eşinden şikayetçi olmaması %90 çocuğu babasız kalmasın diyedir. yazık böyle babam olacağına hiç olmamasını tercih ederdim.