Görüş Bildir
Haberler
Eser Yenenler'den Sergen'e İkinci Gol!..

Eser Yenenler'den Sergen'e İkinci Gol!..

Meltem Sevim
05.01.2014 - 08:59
İçeriğin Devamı Aşağıda

Eser Yenenler'den Sergen'e İkinci Gol!

Sempatik oyuncu Eser Yenenler, Sergen Yalçın'ı çıldırtacak! Yenenler, geçtiğimiz sezon Yalçın'ın bir yarışma programındaki jüri üyesi koltuğunu devralmıştı. Eser Yenenler, şimdi de Sergen Yalçın'ın eski sevgilisini kaptı.

Eser Yenenler, Sergen Yalçın'ın önce işini sonra da sevgilisini kaptı. Sempatik oyuncu, önceki gece 2013 Best Model ikincisi Deniz Özde Sürmeli ile eğlence turundaydı.

MEKANDA SARMAŞ DOLAŞ

Zeynep Farah Abdullah ile 2013'ün son aylarında ayrılan sempatik oyuncu, 2014'ün ilk sürpriz aşklarından birine imza attı. Eser Yenenler, önceki akşam Beyoğlu Hayal Kahvesi'ndeydi. Yenenler'e eğlence turunda; 2013 Best Model Yarışması'nda ikinci olan Deniz Özde Sürmeli vardı. Mekan içerisinde sarmaş dolaş dans eden çiçeği burnunda çift, hava almak için mekan dışına çıkınca objektiflere yakalandı.

YENENLER'İN KEYFİ YERİNDE!

Görüntülendiklerini anlayınca istiflerini bozmayan güzel model ile Eser Yenenler, mekandan da birlikte çıktı. Sempatik oyuncu, gazeteciler karşısında son derece rahat tavırlar sergilerken; Deniz Özde Sürmeli, eliyle yüzünü sakladı. Çift, daha sonra ünlü oyuncuya ait otomobile binerek Beyoğlu'ndan ayrıldı.

UFUK ÖZCAN / TAKVİM İNTERNET SİTESİ

Kaynak: http://magazin.milliyet.com.tr/eser-y...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın