Görüş Bildir
Haberler
Erzik: "Fenerbahçe'yi Kastetmedim"

Erzik: "Fenerbahçe'yi Kastetmedim"

Batuhan
12.01.2014 - 16:05

Erzik: Fenerbahçe'yi Kastetmedim

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

HABERTÜRK TV'de yayınlanan 'Sportürk' programına telefon bağlantısıyla konuk olan Şenes Erzik, puan farkının açılması hakkındaki sözlerine açıklık getirdi.

Erzik, 'Puan farkıyla Fenerbahçe'yi kastetmedim. Alt ve üsttekiler arasında çok fark var. Bunu kast ettim. Ayrıca Fenerbahçe'yi de övdüm. Neden sorun olduğunu anlamadım. Fenerbahçe için sorulmadı soru. Ben de Fenerbahçe için cevap vermedim. Tekrar ediyorum, aşağıdakiler ve yukarıdakiler için söylüyorum. Koca bir devre var. Bir şeyin garantisi yok' igadelerini kullandı.

'ÇAKIR HAKKINDA SON DERECE OLUMLU DÜŞÜNCELER VAR'

Türk hakemlerinin performansı ve Cüneyt Çakır'ın Dünya Kupası'nda görev alma ihtimali ile ilgili ise UEFA Asşbakanı, 'İstatistikler de hakemlerin iyi olduğunu gösteriyor. Aldığı notlar da gösterdikleri başarılar da gösteriyor. Dünya şampiyonlarında, Avrupa Ligi'nde, Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli maçlar yönettiler. Türk hakemlerini gururla izliyoruz. FIFA toplantısına gidiyorum. Hakem komitesi ertesi gün toplanacak. Dünya Kupası'nda görev alacak hakemleri teslim edecek. Geçmişte çok büyük başarıları var Cüneyt Çakır'ın. 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda görev aldı. FIFA Hakem Komitesi Başkanı Massimo Busacca biliyorsunuz. O komite Cüneyt Çakır'ın turnuvada çok öne çıktığını söyledi. Kendileri gördüler. Son derece olumlu düşünceleri var. UEFA'nın da gözde hakemleri arasında. Dolayısıyla bir aksilik olmazsa hepimizin beklentisi Dünya Kupası'nda görev alması' şeklinde konuştu.

'YARGIYA SAYGIM VAR'

Şenes Erzik, 'Şike Davası'nın tekrar yargıya gitmesi halinde UEFA, nasıl bir tutum içine gire?' sorusuna, 'Hem spor yargısına saygım var hem de hukuki tarafından yargıya saygım açısında bu konuda konuşmayı yanlış buluyorum. Ne konuşsam üzerine polemikler oluşabilir. Dolayısıyla bu konuda açıklama yapamıyorum' yanıtını verdi.

Radikal

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/spor/erzik_...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın