Görüş Bildir
Haberler
Erzik: "Çok Duygulandım"

Erzik: "Çok Duygulandım"

Fatih
14.10.2015 - 20:28

FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik, A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılım hakkı kazanmasıyla çok duygulandığını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şenes Erzik, A Milliler'in ilk değil ama EURO 2016'ya katılarak önemli bir başarı elde ettiğini anlattı.

Federasyon başkanlığını yürüttüğü dönemde Fatih Terim yönetimindeki millilerin, İngiltere'de düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'na ilk kez katıldığını anımsatan Erzik, 'Milli Takım'ın EURO 2016'ya katılmasıyla dün akşam çok duygulandım. Avrupa Futbol Şampiyonası'na ilk katıldığımız 1996 yılını hatırlattılar. Bana başkanlık yaptığım o dönemdeki başarıyı yaşattılar. Yine Fatih Terim'le EURO 2008'i hatırlattılar. Terim üçüncü kez bunu başardı' dedi.

Futbolcuların da başarılı bir performans sergilediğini belirten Erzik, 'Futbolcularımızın geleceği parlak. Henüz çok gençler. Fransa'daki organizasyonda da Milli Takım'ın başarılı olacağına inanıyorum. 2018'de Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda da yer alacaklarına inanıyorum' diye konuştu.

Erzik, Türk futbol kulüplerinin henüz beklenen düzeyde olmadığını vurgulayarak, 'Dilerim kulüpler de bu birlikteliği sağlayarak, başarılar elde ederler. Bu başarı Milli Takım'ın başarısıdır' ifadelerini kullandı.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/MilliTakim/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın