Görüş Bildir
Haberler
Ersun Yanal: "Yüzde 51 Şampiyonuz"

Ersun Yanal: "Yüzde 51 Şampiyonuz"

Fatih
28.07.2014 - 23:27

Ersun Yanal: "Yüzde 51 Şampiyonuz"

Topuk Yaylası’ndaki 12 günlük kamp çalışmasının ardından futbolcularına 3 günlük izin veren Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’dan rakiplerine gözdağı.

Topuk Yaylası’ndaki 12 günlük kamp çalışmasının ardından futbolcularına 3 günlük izin veren Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’dan rakiplerine gözdağı... Sarı- Lacivertliler’in başına geçtiği andan itibaren iddialı sözler sarfeden ve mutlu sona ulaşan Yanal, 2014-15 öncesi de camiaya umut dolu mesajlar gönderdi.

Futbolcularına 10 üzerinden 9 puan verdiğini belirten tecrübeli hoca, “Hepsi tatil dönemini çok iyi değerlendirmiş. Kampa hazır, kuvvetli geldiler. Her şeyden önce şampiyon gibi geldiler. Bu da bizim işimizi kolaylaştıran bir durumdu. Geçtiğimiz sezona göre performanslarında yüzde 25 artış var. Topuk Yaylası’ndaki çalışmalarla beklentileri karşıladılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum ” ifadelerini kullandı.

Rakiplerinden her açıdan önde olduklarını vurgulayan Ersun Yanal, “Şampiyonluk yarışında yüzde 51 öndeyiz. Türkiye’de 4. yıldızı takacak ilk takım biz olacağız. Futbolcularıma güvenim daha da arttı. Geçtiğimiz sene de bu ligin en iyi takımı olduğumuzu söylemiştim. Durum değişmedi. Geçen yıldan daha iyisini yapıp, şampiyon unvanımızı koruyacağız” açıklamasında bulundu.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1456...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın