Görüş Bildir
Haberler
Ersun Yanal: "Umarım Bir Daha Tekrarlanmaz"

Ersun Yanal: "Umarım Bir Daha Tekrarlanmaz"

Fatih
12.05.2014 - 20:51

Ersun Yanal: "Umarım Bir Daha Tekrarlanmaz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, dün akşam Saracoğlu'nda düzenlenen kupa töreninde Aziz Yıldırım ile Genç Fenerbahçeliler tribünü arasında yaşanan tartışma için, ''Umarım bir daha yaşanmaz' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, dün akşam Saracoğlu'nda düzenlenen kupa töreninde Aziz Yıldırım ile Genç Fenerbahçeliler tribünü arasında yaşanan tartışma için, 'Ben böyle hadiselerin, Fenerbahçe için orada olmasından dolayı üzüntü duydum. Umarım bir daha bu türlü insanların, bulunduğu yerdeki değere gerekli saygıyı gösterirler ve o değeri getirenlerin saygısını da kaybetmezler. Bu yaşananlar dilerim bir daha tekrarlanmaz' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ersun Yanal, öncelikle dünkü yaşanan şampiyonluk atmosferine değindi ve ekledi:

'Tören inanılmaz güzeldi. Samandıra’dan başlayıp, Cadde’den Şükrü Saracoğlu Stadımıza kadar olan inanılmaz ilgili alakalı konvoyla birlikte, çok güzel bir atmosferdi. Oyuncularımız ve biz alkışlandık, takdir gördük. Çok büyük bir aile olduğumuzu hissettik. Saracoğlu’na geldiğimizde her şey hazırdı ve orada da inanılmaz bir atmosfer vardı. Stadımızda mükemmel sahnelerle karşı karşıyaydık. Manzara çok güzeldi ve bizi onurlandırdılar. Sezon başından itibaren taraftarlarımızın stat da ve dışarıda gösterdiği desteği ve sıcaklığı orada hissettik.'

Bu şampiyonlukta verilen emeklerin altını çizen başarılı teknik adam, 'Yalnız burada Fenerbahçeli futbolcuların ve bizlerin emeklerinin altını çizmek istiyorum' diye konuştu.

Vefanın ne olduğunu Fenerbahçe Camiası’nda gördüklerini söyleyen Ersun Yanal, 'Bu emek, tarihten bu yana önemli değerlerle buluştu ve çok önemli değerler üretti. Fenerbahçe kültürüyle Lefterler’den Selçuklar’a kadar; vefanın ne olduğunu da çok iyi öğrendik burada. Çünkü Fenerbahçe camiası ve yönetimleri hiçbir zaman bu vefasızlığı yapmıyor ve emek verenleri inanılmaz destekliyor. O günkü törenlerde bu vefayı da gördük. Sezon başından bu yana her şey mükemmel geçti' ifadelerini kullandı.

Dün akşam düzenlenen kupa töreninde yaşanan tartışmalara da parantez açan Teknik Direktör Ersun Yanal, 'Ben böyle hadiselerin Fenerbahçe için orada olmasından dolayı üzüntü duydum. Umarım bir daha bu türlü insanların, bulunduğu yerdeki değere gerekli saygıyı gösterirler ve o değeri getirenlerin saygısını da kaybetmezler. Bu yaşananlar dilerim bir daha tekrarlanmaz ama onun dışında çok mutluyduk. Kupayı kaldırdık' şeklinde konuştu.

Skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/ersun-yana...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın