Görüş Bildir
Haberler
Yanal: "Puan Farkı Daha da Açılacak"

Yanal: "Puan Farkı Daha da Açılacak"

Fatih
27.01.2014 - 22:44

Ersun Yanal: Söyleyecek Çok Şey Var...

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Ersun Yanal, Torku Konyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Torku Konyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Maç sonunda kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Yanal, 'Zor maç olacağını biliyorduk ikinci yarıya iyi başlayıp rakiplerle aramızdaki puan farkını açarak ilerideki haftalarda daha da bir puan farkıyla ligi forse etmeyi planlıyoruz' dedi.

Konyaspor'un sert bir takım olduğunu dile getiren Yanal, 'Konyaspor takımı çok toparlanmış bir takım. Hem cesur, hem sert, hem de futbolu olması gerektiği gibi oynadılar. Oyuna çok yumuşak başladık. Daha sonra teknik olarak demeyeceğim ama oyuncularımın kazanma arzularıyla ilgili söyleyecek çok şey var. Maçı hiçbir zaman bırakmıyorlar. Gerekli olan 3 puanı da aldık. İyi bir ritim yakalamamız gerekiyor. İyi takımlarla oynayacağız. Bu maçta kendimizi check etme fırsatı bulduk. Oyuncularımı kutluyorum' ifadelerini kullandı.

Pierre Webo'nun kadro dışında kalmasıyla ilgili konuşan başarılı çalıştırıcı, 'Webo oyuna 11'de başladığı zaman da faydası olan birisi. Ofansif defansif iki yönü oynayacak tek oyuncumuz Cristian'dı. Onu tercih etmek zorunda kaldık. Emre de bizi iten bir güç oldu. O yüzden Webo'u kadroya alamadık. Ama takım kazandı' şeklinde konuştu.

Yanal sözlerini şöyle noktaladı; 'Kazanma arzusunda olan bir takımız. Bizimle birlikte beraber oynayan taraftarımız da maçta çok etkiliydi. Onlar sadece sahanın çimlerinde değillerdi. Mücadeleye birlikte başladık, birlikte sonlandırdık. Stoper atmış, orta saha atmış çok önemli değil. Ayrıca taraftara tekrar teşekkür ediyorum.'

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1359...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın