Görüş Bildir
Haberler
Ersun Yanal'ın Yerine Kim Gelecek?

Ersun Yanal'ın Yerine Kim Gelecek?

Caner
09.08.2014 - 20:56
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın istifa etmesinden sonra sarı lacivertlilerde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Son günlerde Aziz Yıldırım ve Ersun Yanal gerginliği istifayla sonuçlandı.

Ersun Yanal'ın istifasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağı sorulmaya başlanırken en büyük adayın Aykut Kocaman olduğu iddia edildi. Ersun Yanal'ın yardımcısı olan İsmail Kartal'ın ve ekibinin görevlerine devam edeceği belirtilrken ihtimaller dahilinde İsmail Kartal'la da yola devem edilebileceği aktarıldı.

Hatırlanacağı üzere Aykut Kocaman İsmail Kartal'la birlikte Fenerbahçe'de göreve başlamış ve birlikte çalışmışlardı. Sarı laciverlilerde yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından yeni teknik direktörün en geç 1 hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

İsmail Kartal Dört sezondur sarı lacivertli takımda yardımcı antrenörlük yapıyor. Aziz Yıldırım daha önce takımda uzun yıllar yardımcı antrenörlük yapan Oğuz Çetin'e güvenip teknik adamlık koltuğunu emanet etmişti ama daha önce sezon ortası yaptığı bu değişikliği henüz sezon başlamadan tekrarlar mı şimdilik bilinmiyor.

Aykut Kocaman Yanal'ın istifası sonrası akla ilk gelen isim. Alex'in ayrılığı sonrası oldukça yıpranan Aykut Kocaman geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada artık dinlendiğini ve yeniden bir takım çalıştırmaya hazır olduğunu belirtmişti.

Roberto Carlos Fenerbahçe'de 2.5 sezon başarıyla top koşturan Brezilyalı futbol efsanesi geçtiğimiz sezon Sivasspor teknik direktörü olarak da sınıfı geçti. Genç teknik adam oynattığı göze hoş gelen futbolla dikkat çekmişti.

Joachim Löw Aziz Yıldırım'ın göreve getirdiği ilk teknik adam olan Alman futbol adamı, son olarak Dünya Kupası'nı kaldırarak futbolun zirvesine çıkmıştı. Almanya Milli Takımı'yla kısa bir süre önce sözleşmesini uzatan Löw'ün dönüşü zor gözükse de başkan Yıldırım'ın geri getirmek için elinden geleni yapacağı kulislerde konuşulan iddialar arasında.

Christoph Daum Fenerbahçe ile iki şampiyonluk kazanan, ikisiniyse son maçlarda kaybeden Daum'un başarılı Fenerbahçe kariyeri, Bursaspor'daki başarısızlığına karşın adının anılması için yeterli. Halihazırda boşta olan tecrübeli çalıştırcının Fenerbahçe'den gelecek bir teklifi kabul etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Mustafa Denizli Ersun Yanal öncesi de adı anılan Denizli, Aziz Yıldırım'a ilk şampiyonluğunu yaşatan teknik direktör olmuş ancak sonraki sezon yaşanan kötü gidiş sonrası görevden alınmıştı. An itibarıyla boşta olan Mustafa Denizli, son olarak Beşiktaş'la şampiyonluk yaşamıştı.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0