Görüş Bildir
Haberler
Ersun Yanal'a Şok Manşet: 'Bu Kafayla Ancak Bodrum'a GidErsun!'

Ersun Yanal'a Şok Manşet: 'Bu Kafayla Ancak Bodrum'a GidErsun!'

Batuhan
18.05.2015 - 12:34
İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor'un Eskişehirspor'a 2-0 yenilerek dördüncülük yarışında büyük yara alması adeta bardağı taşıran son damla oldu. Hedefteki adam Ersun Yanal için yerel basın, 'Bu kafayla ancak Bodrum'a gidErsun' manşeti attı.

'BAŞIN GÖĞE ERSUN'

Trabzonspor, Ersun Yanal döneminde ligde ilk kez üç maç üst üste kazanma serisi yakalama fırsatını Eskişehirspor'a yenilerek kaçırırken, Yanal yerel basın tarafından adeta 'istenmeyen adam' ilan edildi. Eskişehir mağlubiyetinin ardından Yanal'a çok sert eleştiriler yönelten yerel gazeteler de mağlubiyetin faturasını tecrübeli teknik adama çıkardı. Karadeniz Gazetesi, 'Başın göğe Ersun Hoca. Sıradan takımların oyuncağı durumuna bizi düşürdün ya, sana helal olsun', Son Nokta Gazetesi, 'Eski tas, eski hamam. Bu kadarı da ayıp. Trabzonspor deplasmanda yine kayıp. Eskişehir'de mağlubiyetin adı Rezalet' ifadelerini kullandı.

'BU KAFAYLA ANCAK BODRUM'A GİDERSUN'

Kuzey Ekspres Gazetesi, 'Bu kafayla ancak Bodrum'a GidErsun. Yanal böyle istedi. Eskişehir, Trabzonspor karşısında tarihi farkı kaçırdı. Antrenmanlarda seyrek görülen Ersun Yanal, çıkardığı anlamsız kadro ve yine oynatamadığı futbol ile hezimetin baş mimarı oldu' başlıklarını kullandı. 'Ya Sabır!' manşetini atan Günebakış Gazetesi ise, 'İşkencenin bitmesine iki hafta kaldı. Trabzonspor Eskişehir'de dağılırken ortaya konan futbol yine evlere şenlikti. Camia işkence altında' dedi.

'BU TAKIM SİZİNLE REZİL OLUYOR'

Karadeniz'in Sesi Gazetesi, Başkan İbrahim Hacıosmanoglu ve Teknik Direktör Ersun Yanal'ın imza törenindeki fotoğrafını kullanırken, 'Bu takım sizinle rezil oluyor. Aklını Fenerbahçe'den alamayan Ersun Yanal'ın Trabzonspor'u Avrupa yarışında da yalan oldu. Hacıosmanoğlu hayal satıyor' diyerek sert eleştiriler yöneltti. Taka Gazetesi ise, 'Kanser ettiniz. İşkence takımı. Trabzon, Eskişehir'de öyle bir maç çıkarttı ki taraftarını çıldırttı. Trabzonspor göndermeye Ersun Yanal'dan başlamalı' başlıklarıyla mağlubiyeti okuyucularına duyurdu.

23 MAÇTA 6 MAĞLUBİYET

Trabzonspor'da bu sezon ligde 23 maça çıkan Yanal, 12 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 5 beraberlikte vasat bir performans ortaya koyarken, bordo-mavililer bu süreçte 41 gol attı, kalesinde ise 32 gol gördü. Trabzonspor Yanal yönetiminde ligde 28 puan kaybederken, dördüncülük yarışında da rakiplerinin gerisinde kaldı.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0