Görüş Bildir
Haberler
Ersan Gülüm'e Gol Primi Kol Saati!

Ersan Gülüm'e Gol Primi Kol Saati!

Mustafa Murat ARSLAN
11.03.2014 - 11:26 Son Güncelleme: 11.03.2014 - 12:02

Ersan Gülüm'e Gol Primi Kol Saati!

Siyah-Beyazlılar’a Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Eskişehirspor karşısındaki zaferi getiren isim olan Ersan Gülüm, 89. dakikada attığı golle takımına hayat vermesinin ödülünü aldı.

Kaydettiği sayıyla Beşiktaş’ı zirve yarışında tutan 26 yaşındaki başarılı stopere, mücadelenin ardından Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Kavalcı tarafından 15 bin Dolar (32 bin TL) değerinde bir kol saati hediye edildiği öğrenildi. Beşiktaş’ın oynadığı mücadelelerde gol atmayı başaran yerli isimlere böyle bir prim uygulayan Kavalcı’nın bu jestinin ardından Ersan’ın, sonraki maçlarda da rakip fileleri sarsmak için çaba göstereceğini söylediği bildirildi. Öte yandan Es Es galibiyetinin kendisinin attığı golle gelmesinin kendisini onurlandırdığını belirten Gülüm, “Takım olarak çok iyi mücadele ettik ve elimizden geleni yaptık. Bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Artık önümüzdeki diğer karşılaşmalarda da kazanma serimizi sürdürüp başarımızı devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Guti’den tebrik

Beşiktaş’ta 2010-11 yılları arasında forma giyen İspanyol yıldız Guti Hernandez’in, Eskişehirspor galibiyetinin ardından Ersan Gülüm’ü arayıp tebrik ettiği bildirildi. Guti’yle Siyah-Beyazlılar’da oynadığı dönemde özel bir dostluğu bulunan tecrübeli savunmacının, bu jest sonrası duygulandığı öğrenildi.

FANATİK

Kaynak: http://www.spor1903.com/ersan-gulume-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın