Görüş Bildir
Haberler
Erotik Sahneleriyle Libidonuzu Dizginleyemeyip Anında Şaha Kaldıracak 11 Netflix Filmi

Erotik Sahneleriyle Libidonuzu Dizginleyemeyip Anında Şaha Kaldıracak 11 Netflix Filmi

Aburoski
09.12.2020 - 00:15

Erotik sahneleriyle adından söz ettiren Netflix filmlerini sizler için derledik. 

Film konuları beyazperde.com ve Netflix sitesinden alınmıştır. 

1. Elisa ve Marcela (2019)

İspanya’da ilk eşcinsel evliliği gerçekleştiren Elisa ve Marcela’nın hikayesini konu ediyor. Marcela Gracia Ibeas, 1885 yılında okula başladığı ilk gün Elisa Sanchez Loriga ile tanışır. İkisi arasında kısa süre içerisinde derin bir dostluk oluşur. Sürekli birlikte zaman geçiren Marcela ve Elisa’nın bu yakınlığı ailelerinin de gözünden kaçmaz. Zaman içerisinde Marcela’nın ailesi kızlarının arkadaşlıkları ile ilgili şüphe duymaya başlar. Aradan geçen yıllar onların birbirlerine duydukları hislerin daha da güçlenmesine neden olur. Hissettikleri güçlü bağ onları birlikte mutlu bir yuva kurmaya ittiğindeyse ciddi bir muhalefet ile karşı karşıya kalırlar. İki kadının evlenmesini onaylamayan topluma ve kiliseye karşı meydan okuyan Marcela ve Elisa her türlü zorluğa karşı gelerek bir arada olmaya devam eder. Her ne kadar eşcinsel evlilik yasak olsa Elisa kendisine erkek kimliği çıkartarak 8 Haziran 1901’de Marcela ile evlenmeyi başarır.

2. Horns (2013)

2. Horns (2013)

Ig Perrish, sevgilisi Merrin’in tecavüz edilip öldürülmesi sonrası polis tarafından bir numaralı şüpheli ilan edilmiştir. Çok içtiği bir gecenin ertesi sabahı uyandığında, aynada bir gariplik fark eder. Kafasının iki yanında boynuzlar çıkmaktadır. Neye uğradığını şaşıran Ig, ilerleyen günlerde insanların kafasındaki boynuzlardan çok etkilendiğini ve kimseye yapamadıkları itirafları boynuzlardan korktukları için kendisine yaptıklarını fark eder. Tüm bu garip süreçte, sevgilisi Merrin’in aslında başına ne geldiğini araştıracak ve cinayetin faillerini insanlardan öğrendikleriyle kendi yoluyla bulmayı deneyecektir. Joe Hill’in aynı adlı romanın uyarlanan film, doğaüstü bir gerilimin yanı sıra, fantastik ve romantik öğeler de barındırıyor. Senaryosunu Keith Bunin’in yazdığı yapımda yönetmenliği Alexandre Aja üstlenirken başrol Daniel Radcliffe.

3. Duck Butter (2018)

İlişkilerdeki yalanlardan bıkan iki genç kadın, 24 saatlik bir cinsellik deneyi yapmaya karar verir. Ama saatler geçtikçe romantizm ateşi sönmeye başlar.

4. Newness (2017)

İnternetin diğer her şey gibi ilişkileri de şekillendirdiği günümüzde, Los Angeles'ta, eczacı Martin (Nicholas Hoult) ve Barcelonalı terapist Gabi (Laia Costa) bir telefon uygulaması aracılığıyla tanışıp buluştuktan sonra sevgili olmuştur. Ancak yeni çağın hızlı tüketim ve sürekli yenilik arayışı, ilk heyecanın geçmesinin ardından iki gencin tutkulu ilişkisini de etkileyecektir. Farklı denemeler yapmaya karar veren ikili, duygusal olarak sınırlarını zorlayan durumlarla karşılaşacaktır.

5. Y Tu Mamá También (2001)

Başarılı bir indie-yapım 'Y Tu Mamá También'... Türkiyede'de vizyon şansı bulan bu nitelikli yapım, ayrıksı bir yol sineması örneği... Bir çok festivalden ödül ile dönen 'Y Tu Mamá También' Meksikalı 17 yaşlarında iki arkadaş; Julio ve Tenoch'ın öyküsünü beyazperdeye yansıtıyor. Bu iki kafadar, hayali bir kumsala doğru bir yolculuk planlarlar. Julio ve Tenoch'un olgun bir arkadaşları daha onlara eşlik edecektir; kendilerinden yaşça büyük olan Luisa... Meksika yapımı bu yapım, gençlerin çıktıkları yolculuktaki deneyimlerine odaklanan ve yaşadıkları dünya ile birlikte kendilerini ve birbirlerini keşfetmelerini anlatan, fonuna günümüz Meksika’sını alan son derece önemli bir film.

6. The One I Love (2014)

6. The One I Love (2014)

Ethan ve Sophie bir süredir evli bir çifttir. Fakat hayatlarında çeşitli sorunlar vardır ve bunlar evliliklerini zora sokmuştur. Neredeyse bitmek üzere olan evliliklerini kurtarmak için çözüm bulmaya çalıştıkları bir dönemde evlilik terapistlerinin verdiği bir tavsiye üzerine hafta sonu tatiline çıkmaya karar verirler. Birbirlerine vakit ayırmaya karar veren ikili, doğanın içinde sakin bir kır evinde hafta sonlarını geçirecektir. Ancak çift, güzel başlayan bu tatil kaçamaklarında kendilerini daha büyük bir çelişkinin beklendiğinden habersizdir...

Yönetmenliğini Charlie McDowell'ın senaristliğini ise Justin Lader'ın üstlendiği romantik dramın başrollerini Mark Duplass ve Elisabeth Moss paylaşıyor.

7. Cam (2018)

Kamera, Alice adındaki genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Genç ve güzel bir kız olan Alice, üye olduğu bir programda canlı yayın yaparak para kazanmaktadır. Popüler oldukça daha fazla para kazanmaya başlayan genç kız, sitede ilk sıralara gelmek için elinden geleni yapar. Büyük bir hırsla üst sıralara gelmek için çalışan Alice bir gün siteye girdiği sırada kötü bir sürpriz ile karşılaşır. E-posta adresi ile siteye giriş yapamayan Alice, kendi sayfasında başka birinin yayın yaptığını fark eder. Sitede bir sorun olduğunu eski yayınlarının verildiğini düşünse de gerçek bambaşkadır. Profili başka biri tarafından çalınmıştır üstelik yayını yapan kişidir kendisinin kopyasıdır. Alice, internetteki hayatının çalınmasıyla tam bir çöküşe yaşar. Genç kızın hayatına eskisi gibi devam edebilmesinin tek yolu taklitçisini alt edip hesabını geri almaktır.

8. The Feels (2017)

Bekârlığa veda için kız kıza bir hafta sonu geçiren lezbiyen çiftin ilişkisi, gelinlerden birinin hiç orgazm yaşamadığını itiraf etmesiyle çıkmaza girer.

9. Oh, Ramona! (2019)

9. Oh, Ramona! (2019)

Tuhaf bir genç, çekici fakat kendisine uzak olan bir sınıf arkadaşına karşı romantik duygular beslemektedir. Ancak bu durum, Andrei adındaki bu gencin bir otel görevlisi ile tanışması ile birlikte değişecektir. İki seçenek arasında kalan Andrei, bir seçim yapmak için tüm hayatını gözden geçirmek zorunda kalacaktır.

10. The Little Hours (2017)

Ortaçağ rahibeleri Alessandra (Alison Brie), Fernanda (Aubrey Plaza) ve Ginevra (Kate Micucci) manastırlarında basit bir hayat sürüyor. Günlerini manastır rutininde birbirlerini gözetleyerek ve emlakçının gündelik emekçisini şantaj ederek geçiriyorlardı.  Kötü niyetli bir hakaret seansı köylüyü uzaklaştırdıktan sonra; Peder Tommasso (John C. Reilly), kızgın efendisi tarafından saklanmak zorunda kalan  genç bir hizmetçi Massetto’yu işe alır. Kız kardeşleri günah işlemekten uzaklaştırmak için sağır ve dilsiz olarak tanıtılan Massetto; zamanla rahibelerde cinsel sapma ve madde bağımlılığı gibi durumların ortaya çıkmasına zemin hazırlar. ‘

11. Dry Martina (2018)

11. Dry Martina (2018)

Bir hayranıyla yaşadığı tuhaf karşılaşma ve onun eski sevgilisiyle yaptığı kaçamak, seksüel açıdan cesur bir şarkıcıyı Şili'de bir maceraya sürükler.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
306
132
65
54
41
35
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
firikufffa

Ben onedionun çok eski üyesiyim.Seni de bilirim ABUROSİKAFALI.Senin de eskiden iyi içeriklerin vardı ama çürümüşsün..AHH ESKİLER...O kadar iyi editörler vard... Devamını Gör

feyk

herkes burda ahlak bekciligi yapiyor, icinde sex gecen herseyi taslamaya geliyorsunuz ama her nasilsa en cok hit alan yazilar diziler hep bol bol erotizm sos... Devamını Gör

Nekşfılikşte erotik olmayan tek şey logo amk. Adamlar legal porno sektörü açtılar resmen...