Görüş Bildir
Haberler
Erotik Film Kategorisinde İzlerken Ekrandan Gözlerinizi Ayıramayacağınız Tüm Zamanların En İyi 16 Yapımı

Erotik Film Kategorisinde İzlerken Ekrandan Gözlerinizi Ayıramayacağınız Tüm Zamanların En İyi 16 Yapımı

Aburoski
16.12.2020 - 00:15

En çok izlenen film türlerinden biri olan erotik filmlerin en iyilerini sizler için derledik. Listemizde bu kategorideki eski yeni tüm filmler mevcut. Bakalım bu en iyileri hangileriymiş. Sizin favoriniz varsa yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz. :)

Film konuları beyazperde.com sitesinden alınmıştır. 

1. Dangerous Liaisons (1988)

1. Dangerous Liaisons (1988)

IMDb 7,6

Son derece zengin ama sıkıcı bir hayat yaşamakta olan aristokratlar, tutku ve ihanet etrafında türlü oyunlar oynayarak hayatlarını renklendirmeye çalışırlar. Özellikle de başkalarının yaşamları üzerinden yaparlar bunu. Marquise de Merteuil’in sıradaki planı, eskiden birlikte olduğu adamla beraber olan kuzeninin kızı Cecile üzerinedir. Bakire olan kızı baştan çıkarması için Vincomte de Valmont'u ikna etmeye çalışır.

Valmont için çocuk oyuncağı gibi duran bu durum onun hiç ilgisini çekmemektedir aslında. O Madam Tourvel ile ilgilenmektedir. Valmont'un kötü ününden haberdar olan Cecile'in annesi Madam Volange'ın Tourvel'i Valmont'a karşı doldurması yüzünden amacına ulaşamayan Valmont, kadından intikam almak için kızı Cecile'e yönelecektir. Öte yandan en önemli kuralını bozmuş ve Tourvel'e aşık olmuştur. Film bir roman uyarlamasıdır.

2. Blue Velvet (1986)

2. Blue Velvet (1986)

IMDb 7,7

Evinden bir süredir uzak olan Jeffrey Beaumont babasının geçirdiği kalp krizi üzerine geri döndüğünde evinin yakınlarında kesilmiş bir kulak bulur. Polisin vakayla yakından ilgilenmemesi üzerine olayı kendisi araştırmaya koyulan Jeffrey kendisini karmaşık bir dizi olayın içinde bulur.

Uyuşturucu bağımlısı psikopat Frank Booth (Dennis Hopper) şarkıcı Dorothy’nin (Isabella Rossellini) küçük oğlunu Dorothy’e işkence etmek için kaçırmıştır...

3. The Last Seduction (1994)

3. The Last Seduction (1994)

IMDb 7,0

Güzel ve zeki bir kadın olan Bridget Gregory, doktor kocası Clay'le sıradan bir hayat sürmektedir. Aynı zamanda son derece hırslı biri olan Bridget, kocasının dahil olduğu illegal uyuşturucu trafiğine tanık olur. Clay'i yasadışı yollardan kokain satarken yakalar ve yaklaşık bir milyon tutarındaki parayı alıp kayıplara karışır. Bridget başka bir kasabaya gidip izini kaybetmeye çalışacak, Clay ise suçunun kanıtlarını ortadan kaldırabilmek için bir dedektifle anlaşıp Bridget'in peşine düşecektir. Ancak Bridget kaçtığı yerde Mike ile tanışınca işler farklı bir boyuta taşınacaktır.

4. Stranger by the Lake (2013)

4. Stranger by the Lake (2013)

IMDb 6,9

Fransa'da bir yaz mevsimi, sadece erkeklerin girebildiği bir göl kenarı, gizli saklı bir yer... Franck, ilk görüşte Michel'e aşık olur. Michel, tüm karizma ve çekiciliğinin altında tekinsiz bir gizem taşıyan tehlikeli bir adam. Franck bu güçlü adama aşık olduğunda, başına gelecekleri, en azından çok üzüleceğini tahmin etmektedir. Ne var ki her şeye rağmen 'an'ı yaşamak daha önemlidir. Franck ve Michel arasındaki tutku, sırların kök saldığı ve herkesi sarıp sarmaladığı gerilimli bir atmosferde vücut bulur.

5. The Duke of Burgundy (2014)

5. The Duke of Burgundy (2014)

IMDb 6,5

Evelyn, kelebekler üzerine araştırma yapan 30 yaşlarında bir kadındır. Her gün günlük ev işlerini yapmak için bir başka böcek türleriyle ilgili olan Cynthia’nın evine gider. Evelyn’den yaşça büyük olan Cynthia’nın soğuk ve acımasız tavırları onu daha zarif bir kadın olarak gösterirken, Evelyn’e karşı kötü davranmasının önüne geçmez. Cynthia’nın Evelyn’e kötü muamelesi her geçen gün artar, Evelyn’e verdiği görevler sınırları aşan ve aşağılayan noktalara gelir ancak Evelyn bu duruma hiç itiraz etmez. İkilinin her gün uyguladıkları bir ritüel haline getirdikleri bu durum her defasında Evelyn’nin cezalandırılmasıyla son bulur. Ancak Cynthia, Evelyn ile yaşadıkları ilişkiden bir süre sonra yorulur ve daha geleneksel bir ilişkinin özlemini duyar. Evelyn’nin bağımlılığı ikilinin ilişkisini kopma noktasına getirmek üzeredir.

6. Weekend (2011)

6. Weekend (2011)

IMDb 7,6

Russell, bir cuma akşamı arkadaşlarıyla buluştuğu ev partisinden çıkıp tek başına bir bara gider. Geceyi burada geçirir ve tam eve dönmek üzereyken Glen'le tanışır. Glen ve Russell karşılıklı bakışma oyununa tutulurlar ve gecenin sonunda da kendilerini Russell'ın evinde bulurlar. İkisi de başlangıçta yaşadıklarını tek gecelik bir ilişki olarak görür, ancak ertesi sabah ayrılmalarının üzerinden gün boyu birbirlerini düşünmeye devam ederler. Neticede tekrar bir araya geldiklerindeyse onları ilişkiler, anılar, korkular üzerine konuşacakları, barlara ve yatak odalarına taşınacak bir hafta sonu beklemektedir. Bir rastlantıyla başlayan bu hafta sonu, hayatlarını tamamen değiştirecektir.

Bol ödüllü filmin yönetmen koltuğunda ikinci uzun metrajıyla Andrew Haigh bulunurken başrolleri Tom Cullen ve Chris New paylaşıyor.

7. The Handmaiden (2016)

7. The Handmaiden (2016)

IMDb 8,1

Hizmetçi, bir dolandırıcı tarafından kiralanan bir hizmetçinin hanımefendisine duyduğu gizli aşkı konu ediyor. 1930'larda geçen hikayede kendisini Kont olarak tanıtan bir dolandırıcı, gizemli ve saf görünen Japon varis Leydi Hideko'nun zenginliğini ele geçirmek için onu kendisine aşık etmeyi planlar. Sook-hee'yi ise ona yardım etmesi için Leydi'ye hizmetçi olarak kiralar. Ancak bu hizmetçinin her şeyden habersiz hanımefendisine delicesine aşık olması işleri karıştıracaktır.

8. Call Me by Your Name (2017)

8. Call Me by Your Name (2017)

IMDb 7,9

1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmektedir. Elio, Greko-Roma kültüründe uzmanlaşmış seçkin bir profesör olan babası ve onu elit kesim meyveleriyle, doğal lezzetlerle şımartan, çevirmen olan annesi Annella ile bir arada olmaktan ziyadesiyle memnundur. Elio'nun olgunluğu ve entelektüel birikimi, onu tam teşekküllü bir yetişkin gibi gösteriyor olsa da, özellikle kalpteki konularda onun hakkında hala masum ve biçimlenmemiş olan çok şey vardır. Bir gün, doktorasını sürdüren büyüleyici bir Amerikalı bilim adamı olan Oliver Elio'nun babasına yardım etmek göreviyle yıllık yaz stajyeri olarak villaya gelir. Güneşin ışıltılarının arasında Elio ve Oliver hayatlarını sonsuza dek değiştirecek bir yaz boyunca yeşermekte olan arzunun güzelliğini keşfedeceklerdir...

9. Sex, Lies, and Videotape (1989)

9. Sex, Lies, and Videotape (1989)

IMDb 7,2

Ann Milaney (Andie MacDowell) Louisiana eyaletinde rahat bir hayat süren genç bir kadındır. Kocası John (Peter Gallagher) ise başarılı bir avukattır. Günlerini sabun köpüğü işlerle ve kendisine has melankolik şeylerle geçirir. Fakat kendisi farkında olmasa da John, Ann'ın kendisinden genç kız kardeşi ile bir ilişki yaşamaktadır! Ne zamanki  John'un okuldan eski bir arkadaşı olan Graham Dalton çıkagelir, ailenin ilgisi başka yöne kayar. Fazla zaman geçmeden Ann, Graham'ın garip huyları ve alışkanlıkları olduğunu fark edecektir...

10. Belle de Jour (1967)

10. Belle de Jour (1967)

IMDb 7,7

Yakışıklı ve varlıklı bir doktor ile Severine Serizy, para derdi olmadan yaşayan mutlu bir evliliği olan bir kadındır. Fakat eşinin kendisinin fiziksel ihtiyaçlarını karşılayamadığını düşünen Severine, cinsel fantezilerini bastırmak için gündüzleri bir genelevde çalışmaya başlar.

Filmde hayatından bunalmış olan Severine'in istekleri, arzuları, hayal kırıklıkları yarı gerçek yarı fantezi olarak anlatılır. Gündüz Güzeli Severine rolünde usta oyuncu Catherine Deneuve'ü gördüğümüz film, Luis Buñuel'in önemli yapıtlarından.

11. Nina Forever (2015)

11. Nina Forever (2015)

IMDb 5,6

Kız arkadaşı trafik kazasında ölen Rob başarısız bir intihar girişiminde bulunur. Acılarını bastırıp yoluna devam etmeye başladığı dönemde Rob, iş arkadaşı Holly’ye âşık olur. Öbür dünyada rahat bulamayan Nina dünyaya geri döner ve yeni çifti her cinsel ilişkiye girdiklerinde rahatsız etmeye başlar. Rob ve Holly durumu düzeltmek için bir yol bulmalı ve Nina’yı huzura kavuşturmalıdır.

12. Exotica (1994)

12. Exotica (1994)

IMDb 7,0

Nadir otantik hayvanların kaçakçılığını yapan utangaç homoseksüel Thomas, her gece aynı striptiz kulübüne, Exotica’ya gelen ve hep aynı kızı, okul kıyafetleri içindeki seksi Christina‘yı masasında dans ettiren Francis ve Christina’yı istekli, kıskanç gözlerle izleyen, Exotica’nın DJ’i Eric… Siz, Christina’yı canlandıran Mia Kirshner’in masum yüzüne ve çekiciliğine kapılırken gizemli atmosferini son ana dek koruyan Exotica her sahnesi ile merakınızı yoğunlaştırarak içinize işleyecek.

Kaynak

13. Body Heat (1981)

13. Body Heat (1981)

IMDb 7,4

Tembel ve fırsatçı bir avukat olan Ned Racine, tanıştığı kadınları bir şekilde kullanmayı alışkanlık haline getirir ve Matty Walker'la tanıştığında da işlerin bildiği şekilde idare etmeye niyetlenir. Son derece varlıklı bir adamın eşi olan Matty de Ned'in bu ilgisini karşılıksız bırakmaz. Ned, kendi çıkarlarının peşinde olsa da bir süre sonra Matty'nin en başında kurduğu planla asıl oyuna getirilenin kendisi olduğunu fark eder...

Lawrence Kasdan'ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde William Hurt, Kathleen Turner, Richard Crenna ve Mickey Rourke yer alıyor.

14. The Draughtsman's Contract (1982)

14. The Draughtsman's Contract (1982)

IMDb 7,3

Kendinden emin genç sanatçı Neville, zengin toprak sahibinin eşi Bayan Herbert ile kontrat imzalar. Kontrata göre Neville, Bayan Herbertların evini farklı açılardan gösteren on iki eskiz hazırlayacaktır. Fakat bu anlaşma bir çanta eskizden daha fazlasıdır. Bayan Herbert eskizler karşılığı Neville'a paradan daha fazlasını vadeder. Entrikalı işlere düşkün ressam Neville, beklemediği bir planın kurbanı olacaktır. Barok dönem eserlerine görsel atıflarda bulunan polisiye film,  Peter Greenaway'ın ilk uzun metraj filmidir.

15. The Beautiful Troublemaker (1991)

15. The Beautiful Troublemaker (1991)

IMDb 7,7

1991 yılında Cannes Film Festivali'nde ödül alan Güzel Gürültücü'de, 60 yaşına gelen ünlü ressam Edouard Frenhofer artık yaratma yetisini yitirdiğine inanmaya başlamıştır. Resim yapmak için istek duymayan Frenhofer, karşısına çıkan son derece güzel bir modelden etkilenince, yeniden fırçayı eline alacak ve uzun yıllardır bitiremediği bir eseri üzerinde çalışmaya başlayacaktır. Yaratıcılık üzerine sıra dışı bir çalışma...

16. After (2019)

16. After (2019)

IMDb 5,3

Hardin tarafından hayal kırıklığına uğratılan Tessa, yine de ondan uzak kalmayı başaramaz. Hardin’i aklından çıkaramasa da onun yapacağı bir hatayı daha kabullenemeyeceği için kendini derslerine, işine vermeye çalışır. Bu sırada Tessa’nın çalışma arkadaşı Trevor, genç kadınla yakından ilgilenir ve Tessa bu ilgilen fazlasıyla memnundur. Tessa’yı kaybettiğini düşünen Hardin, kirli geçmişinden ve travmalarından ancak onun sayesinde kurtulabileceğine inanır ve Tessa’yı geri kazanmak için çabalar.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
142
54
46
23
18
14
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?