Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Kadınlar Konusunda Yaptığı 15 Büyük Hata!

Erkeklerin Kadınlar Konusunda Yaptığı 15 Büyük Hata!

Mehmet Onur
28.09.2015 - 15:22

Birçoğumuz kadınları etkilemek için çeşitli taktikler uygular.Ancak bu taktiklerden bazıları onları etkilemek yerine son derece soğutur.Hatta yapacağınız en ufak hata işi tamamen bitirir.Çünkü kadınlar erkeklerden çok daha farklı bir düşünme mekanizmasına sahiptir.Mesela biz bir kadını gördüğümüzde dış görünüşünden hoşlandıysak bitmiştir.Ama kadınlar bir erkeğin daha çok karakteriyle ve yaptıklarıyla ilgilenir.Bu yüzden yaptığımız hataları gözden geçirip tekrarlamayalım. :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ona muhtaç davranmak

1. Ona muhtaç davranmak

Bu yapılan en önemli hatalardan biridir.Eğer hoşlandığınız kız kendisini vazgeçilmez olarak görürse iş biter.Size istediğini yaptırır ve parmağında bile oynatabilir.Ayrıca çekiciliğiniz tamamen ölmüş olur.Ona muhtaç olmadığınızı isterseniz başka kızları da etkileyebileceğinizi gösterin.

2. Onay aramak

2. Onay aramak

Karizmatik bir erkek asla onay aramaz!Kendi tercihlerine güvenir.Birçok erkek hoşlandığı kızın yanında onay arar.Mesela bir erkek bir kızla konuşurken öne doğru eğiliyorsa bu onun onay aradığına işarettir.Ve çevrenizdeki kişilere dikkat edin bir erkek ne kadar kıza doğru eğilirse kız o kadar geri kaçar.

3. Özgüvensiz olmak

3. Özgüvensiz olmak

Bir erkeği en çekici yapan iki şeyden biri özgüvenli olmaktır.Eğer özgüveniniz yoksa bu bütün tavrınıza yansır.Duruşunuz sesiniz.Ve emin olun kızlar bunu anında farkedecektir.Ve bu durumda sizi bir ezik olarak görerek sizi anında eler.Kim bir ezikle flört etmek ister ki?

4. Sözünün arkasında durmamak

4. Sözünün arkasında durmamak

Çoğumuz zamanında bu hatayı yapmıştır.Bir fikrimizi söyleriz ve kız bu fikre katılmadığını söyler.Bizde hemen lafı çevirip kızın fikrine göre değiştirmeye çalışırız.Bu durumda kız senin gerçek bir erkek olmadığını düşünür.Acı ama gerçek.

5. Kontrolü ona vermek

5. Kontrolü ona vermek

Kadınlar kabul etmesede kontrolün kendilerinde olmasını sevmezler.Kontrolü elinde bulunduran lider bir erkek her kadına çok çekici gelir.Alfa erkeği duymayan yoktur sanırım.Mesela hoşlandığın kızla buluşurken nereye gidelim diye sormayın.Nereye gideceğinizi ona söyleyin.Fark sizi şaşırtacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İltifatı abartmak

6. İltifatı abartmak

İltifat yerinde ve doğru kullanılınca çok etkili bir silah olabilir.Ancak dozunu kaçırınca sizi son derece itici bir yapar.

7. Beyefendi gibi davranmak

7. Beyefendi gibi davranmak

Kadınların piç erkekleri beyefendilerden daha çekici bulduklarını söylememe gerek yok sanırım.Bazıları inkar etsede bu böyle.Denemesi bedava.

8. Küfür etmek

8. Küfür etmek

Evet küfür etmenin ve aşırı maço davranmanın kadınları etkilediğini sananlar hâlâ var.

9. Sürekli kızla aynı şeyi savunmak

9. Sürekli kızla aynı şeyi savunmak

Kimse böyle yalaka kılıklılardan hoşlanmaz.Hatta hoşlandığınız kadından farklı görüşlere sahip olmak ona çekici gelecektir.Saçma gelebilir ancak bu böyle.Nedeni ise sizin görüş ayrılığından dolayı onu her an bırakabileceğinizi düşünür.Ve emin olun bu ona çok çekici gelecektir.

10. Bakımsız olmak

10. Bakımsız olmak

Abi dış görünüşü boşver benim içim güzel derseniz elinizle evlenmek zorunda kalırsınız.Kimse bakımsız ve kokan biriyle flört etmez.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sıkıcı olmak

11. Sıkıcı olmak

Hiçbir kadın sürekli ciddi konuları konuşan sıkıcı erkeklerle görüşmek istemez.Çekici bir erkek asla sıkıcı değildir.İlla çok komik ve esprili olun demiyorum.Ne de olsa o da bir kabiliyet ve herkeste olmayabilir.En azından ilginç anılarınızı anlatabilirsiniz.Ya da onun hakkında sorular sorabilirsiniz.Herkse kendinden söz edilmesini sever.

12. Çekimser olmak

12. Çekimser olmak

Eğer çekimser olursanız isterseniz dünyanın en çekici erkeği olun yinede fayda etmez.Adım atmaya korkmamalısınız.

13. Ona kendisini değersiz hissettirmek

13. Ona kendisini değersiz hissettirmek

Her insan değerli olduğunu hissetmek ister.Hele konu kadınlarsa konu çok ama çok hassas.

14. Onu kısıtlamak

14. Onu kısıtlamak

Ufak kıskançlıklar kadınlara sevimli gelebilir ancak bunun dozunu arttırmak sizi çok itici biri yapabilir.

15. İlgini belli etmemek

15. İlgini belli etmemek
www.hayatblogu.com

Birçoğumuz hoşlandığı kadına ilgisini belli etmeye korkar.Eğer ilgimizi belli edersek cesur özgüvenli farklı bir erkek imajı oluştururuz.Ve kızlar buna dayanamaz.Örnek olarak hoşlandığınız kızın yanında saçınızı taramak olabilir.Ya da arkadaş ortamında ona yönelik sorular sormak.Ancak yine kontrolü elinde tutmalıve onay aramamalısınız.Siz kıza değil kız size yürüsün ;)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dilara Saban

çok doğru :)