Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Aşık Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Erkeklerin Aşık Olduğu Nasıl Anlaşılır?

kadinca.net
30.07.2014 - 15:54 Son Güncelleme: 30.07.2014 - 16:07

Onun size aşık olup olmadığı merak mı ediyorsunuz? Erkekler her şeyi dillendiremedikleri için kadınlara olan aşklarını davranışlarıyla gösterirler. Bu yüzden merak ettiğiniz bu sorunun cevabı detaylarda gizli! Onun size aşık olup olmadığını anlamak için hareketlerini izlemeniz yeterli. İşte, onun size aşık olduğunu gösteren işaretler…

Özel buluşmalar ayarlar

Sizi yemek yemeye ya da kahve içmeye davet etmesinden bahsetmiyoruz. Sizinle birlikte olmak için ayarladığı randevuyu sizin sevdiğiniz detaylarla gerçekleştirmesi önemli… Sevdiğiniz müzik grubunun sahne aldığı bir mekan, en sevdiğiniz yiyeceklerin sipariş edildiği özel bir masa gibi ince detayları düşünüyorsa size sırılsıklam aşık olduğunu bilmelisiniz.

Can kulağıyla dinler

Szin ağzınızdan çıkan her şeyi önemsiyor ve sizinle konuşmak için her türlü bahaneyi yaratıyor mu? O zaman size aşık olduğunu düşünebilirsiniz çünkü erkekler kadınların çoğu zaman dır dır ettiklerini düşünüp sözlerini çok fazla dinlemezler.

Güzel giyinmeye çalışır

Eğer moda özel ilgi alanı değilse ve güzel giyinmeye dikkat etmeye başlamışsa bir şeylerden şüphelenmenizin vakti. Özellikle daha önce giyim kuşama önem vermediğini duymuşsanız bu moda sevdasının size duyduğu aşkla alakalı olduğunu düşünebilirsiniz.

Tuttuğu takımın maçını izlemez

Bu işaret futbol fanatiği erkekler için… Onu test etmek için tuttuğu takımın önemli bir maçı olduğu gün buluşmak istediğinizi söyleyin. Eğer maçı ağzına bile almayıp, sizinle görüşmeye geliyorsa size olan aşkı, futbola olan aşkını geçmiştir!

Kendini değil, sizi düşünür

Bir erkek kendi rahatını düşünmeyip sizin için fedakarlık yapıyorsa size aşık olduğunu söylemek çok da zor değil. Kendi rahatını sizin için düşünmeden bozduğuna tanıklık ediyorsanız size aşık olduğunu düşünebilirsiniz.

Evi her zaman düzenlidir

Siz ne zaman evine gitseniz, ortalık pırıl pırıl ve derli toplu ise bunun tesadüf olmayacağını bilmelisiniz. Siz gelmeden evi toparlayıp, belki de evliliğe uygun olduğu mesajını vermeye çalışıyor olabilir.

Kaynak: http://www.kadinca.net/erkeklerin-asi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
180
136
96
92
76
75
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın