Görüş Bildir
Haberler
Erkekleri Tahrik Eden Tuhaf Şeyler !

Erkekleri Tahrik Eden Tuhaf Şeyler !

Pegarose
04.04.2014 - 11:46 Son Güncelleme: 28.04.2022 - 12:46

Erkekleri Tahrik Eden Tuhaf Şeyler !

Erkekleri tahrik etmenin tek yolu çıplak bir beden mi sanıyorsunuz? İşte erkekleri tahrik eden 7 garip şey!

Partnerinizi tahrik etmek, onu yatak odasına yönlendirmek için ne yapıyorsunuz?

Vücut hatlarınızı belli eden elbiseler giymek ya da birlikte erotik filmler izlemek bir erkeği pekâlâ seks moduna sokabilir.

Yalnız erkeklerin tahrik edici bulduğu son derece şaşırtıcı şeyler de var!

İşte uzmanlara göre erkekleri en çok tahrik eden 7 beklenmedik şey!

Chanel no.5 parfümünü bir kenara bırakın! Chicago’nun Tat ve Koku Araştırma Merkezi lavantayla karışık balkabaklı turta kokusunun erkeklerin penisindeki kan akışını arttırdığı tespit etti.

Peki neden? Birbirine karışan balkabağı ve lavanta kokusu haz veren bir yemeğin anısını canlandırıyor ya da yalnızca erkeklerin biraz daha rahatlamış hissetmelerini sağlıyor. Lavanta ve balkabağı kokularını karıştırın ve sevgilinizin gönlünü kazanın!

Panik duygusu erkekleri tahrik edebilir mi?

British Colombia Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmada, erkekleri iki gruba ayırıp, bu grupları iki farklı köprüye çıkarmışlar.

Metrelerce yükseklikte biri son derece güvenli olan, diğeri ise sürekli sallanan ve çok sağlam olmayan bir köprü üzerinde bekletmişler.

Daha sonra bu gruplara bir anket doldurmaları gerektiğini sölylemek için bir kadın asistan görevlendirilmiş.

Sağlam olmayan köprüde bekleyen gruptan daha riskli yanıtlar alınırken, tehdit altında olma hissi, beyinde oluşan tahrik ile bağdaştırılıyor.

Panik halindeki erkekler karşılarındaki kadınlara, korkunun ve paniğin verdiği etkiyle daha çabuk ve kolay yeklaşabiliyor.

Sevgilinizle buluşurken küçük kırmızı elbise giymeyi düşünür müsünüz?

Sosyal Psikoloji ve Kişilik dergisinde yayınlanan bir araştırmaya göre, erkekler değişik renkte kıyafetler giyen kadınlara daha çok dikkat ediyor.

Erkekler, aynı kadının farklı renklerdeki elbiseyi giymesine rağmen, kırmızılı olanın daha seksi olduğunu söylüyorlar! Sevgililer günü kartları, Amsterdam’ın ünlü kırmızı ışıklı sokağı gibi unsurların yarattığı sosyal şartlanmanın bu noktada etkisi büyük.

Belki de, biyolojimizi de suçlamamız gerekebilir! Kadınlar ve diğer memelilerin yüzlerinde yumurtlama döneminden önce bir kızarma meydana geliyor, bu yüz kızarması da erkekleri tahrik ediyor!

Bacaklarınızı bronzlaştırmak yerine belki de kollarınızla uğraşmalısınız!

Uzun kollu kadınlar erkeklerin bilinç altında daha sevecen ve anaç bir etki yaratıyor ve bu nedenle uzun bacaklı kadınlara göre daha çok farkediliyor ve beğeniliyorlar.

Birbiriyle uyumlu iç çamaşırları erkeklerin yüksek moda zevkine hitab ettiği için bu listede değil!

Erkeklerin uyumlu ve şık iç çamaşırlarından etkilenmesinin nedeni, pahallı iç çamaşırı takımlarının, kadınların göze hoş görünmek ve etkileyici olmak için harcadıkları çabayı yansıtması!

Geniş kalçalar doğurganlığın ve kadınlığın simgesi!

Kadınların kalçalarında omega 3 yağı bulunuyor ve hamile kadınların vücudundaki bu vitaminler kalçalarından plesantasına aktarılıyor.

Böylece bebeğin anne karnındaki fiziksel gelişimi daha kuvvetli oluyor.

Erkekler yakınlarında bulunan kadınları çekici buluyor!

Erkekler, yalnızca aralarındaki ortak noktalar, benzerlikler nedeniyle değil ama karşılıklı paylaştıkları yakın ilişkiye bağlı olarak bir kadından hoşlanabilirler.

Erkekler kadınlara göre, iş arkadaşlarıyla bir ilişki yaşamaya daha yatkın ve hevesliler, özellikle de aynı restoranda karşılaşıyorlarsa…

Kaynak: http://www.pegarose.com/erkekleri-tah...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
22
15
10
8
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?