Görüş Bildir
Haberler
Erkekleri Kıskandırmanın Yolları…

Erkekleri Kıskandırmanın Yolları…

Her Kadına
12.11.2014 - 15:38 Son Güncelleme: 12.11.2014 - 16:39

Erkekleri Kıskandırmanın Yolları…

İlişkilerde bazen ufak tefek oyunlara başvurmak gerekir, aslında hepimizin içinden böyle ufak oyunlar oynamak geçmiyor değil. Tehlikeli olduğu kadar eğlenceli olan bu oyunların, ilişkinize bazı hareketler ve heyecanlar kattığı da bir gerçek ama çok dikkatli ve temkinli davranmalısınız.

Erkekleri kıskandırmanın yollarını arıyorsanız bu yazı tam size göre…

Arkadaşlarınızla eğlenceli bir gece

Çok raslantısal gelişmiş bir durum, kızlarla aniden gelişen bir kararla dışarı çıktınız. Ona önceden haber veremediniz çünkü planlı değildi doğaçlama oldu. İlk aradığında gürültülü olan mekanın içinden durumu izah edecek biçimde konuşun ama çok fazla ayrıntı vermeyin. Kızlarla eğleniyorsunuz ve onu da çooook seviyorsunuz. Sonraki aradığında ise, pistte dans ettiğiniz için telefonu duymamışsınız.Telefonunuzu bir süre açmayın. Ama bu süreyi de çok fazla uzatmayın Sadece arkadaşlarınızla eğlenceli bir gece geçirdiniz ve o kadar keyif aldınız ki, en kısa zamanda yine yapmayı konuştunuz.

Küçük gerçek olmayan kaçamaklar

Basit görünmeyin, işi ucuzlaştırmayın ama küçük bir flört, onun size sıkı sıkıya sarılmasına neden olabilir.Ama bunu yaparken çok dikkatli olmanız gerekiyor. Mesela abartmadan gülümseyerek bir tezgahtarla sohbete girmek, taksi şoförüyle bile konuşmak bazen flört oyununa dahil olabilir. Sizin hala beğenildiğinizi fark ettiğinde, aklını başına alacaktır.

Çok yoğundum farketmemişim

Telefonunuzu birkaç saat için kapatsanız…Örneğin öğle yemeği ve devam eden birkaç saat boyunca… İş yerinde çekmeceye koymuştunuz. Yemeğe çıkarken unutmuşsuznuz ve şarjı bitmiş. Sizin de aklınız çok işle çok meşgul olduğundan unutuvermişsiniz. Bu basit birkaç saatlik kapanan telefon veya birkaç saat telefona cevap verememek, onun aklından neler neler geçmesine sebep olacaktır.

Kaynak: http://herkadina.com/iliskiler/erkekl...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın