Görüş Bildir
Haberler
Erkeklere Bakış Açın Senin Nasıl Bir Kadın Olduğunu Söylüyor!

etiket Erkeklere Bakış Açın Senin Nasıl Bir Kadın Olduğunu Söylüyor!

Erkeklere bakış açına göre sen nasıl bir kadınsın? Öğrenmek için;

Haydi testi çözmeye başla! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Güzel ve güçlü bir kadınsın!

Girdiğin her ortamda güzelliğin ve kendine olan güvenin ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyorsun. Erkeklerin senin bu haline resmen 'dipleri düşüyor.' Kıyafetin, yürüyüşün, gülüşün ve bakışınla adeta olaysın. Resmen havanla ortamı bir anda değiştirebiliyorsun.Bunun yanında deli dolu bir yapın ve bu seni özgür kılıyor. Erkekler bu halinden çekinip sana yaklaşmaktan korkuyorlar. Ve sen bunun öylesine farkındasın ki bu senin çok hoşuna gidiyor. Her şeyi sen yönetiyorsun ve ipleri eline alıyorsun. O cool ve güçlü olan kadının içinde neler olduğunu biz biliyoruz. Dışardan baktığında hayatında her şey çok güzelmiş gibi ama için resmen yangın yeri. İşte bu da seni o kadar güçlü bir karakter yapıyor ki gerçekten yıkılmazsın. Bu durumların üstesinden de müthiş bir şekilde gelebiliyorsun. Ayakların her zaman yere sağlam basıyor. Hem bu kadar güçlü hem de güzel olmayı nasıl başarıyorsun?

Mükemmel bir kadınsın!

Bir ortama girdiğinde tüm kızların gerildiği ve o kıskanç bakışlarım üstünde olduğu o kız sensin! O kadar güzelsin ki erkekler bir yana kadınlar da bu güzelliğine hayranlıkla bakakalıyorlar. Ve gözlerini senden alamıyorlar. Ahenkle dans eden saçların, o içten gülüşün, samimi bakışın ve kendine has tarzınla tüm herkes resmen sana koşuyor. Ama sen bunun öylesine farkındasın ki kime nasıl yaklaşman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Güzel olduğun kadar oldukça da zekisin. O kendinden emin tavrın yok mu? Gerçekten insanları bu halinle çok etkiliyorsun. Aynı zamanda müthiş bir arkadaş ve müthiş bir sevgilisin. Bunu yakın olduğun insanlar o kadar iyi biliyor ki hayranlıkla bakıyorlar. Söylesene nasıl bu kadar mükemmel olabiliyorsun?

Çekici bir kadınsın!

Her ortamda olan ve kendine hayran bırakan bir kadın vardır. İşte bu tam anlamıyla sensin! Nasıl bir havan varsa herkes resmen seni gördüğü zaman eriyip bitiyor. Gülüşün, oturuşun, kalkışın ve kıyafetlerinle insanları etkin altına alıyorsun. Bu senin en güçlü yanın olsa gerek. Öylesine çekicisin ki ekstra bir şey yapmana gerek yok. Her halinle çekici olmayı başarabiliyorsun. Ama sen kendine bakmayı seviyorsun. Her zaman çekici ve seksisin. Bunun yanında bir bakışın var ki. Bu erkekleri de baştan çıkarıyor! Bunu kullanmayı çok iyi biliyorsun sen. Kendine olan güvenin ile yapamayacağın şey yok.

Akıllı ve güzel bir kadınsın!

66.media.tumblr.com

Her zaman mantığınla hareket eden bir kadınsın. Duygularının esiri olmayan ve akıllıca davranan bir yapın var. Böyle olmak seni her zaman daha iyi hissettiriyor. Bu erkeklerle olan ilişkilerine de yansımış durumda. Erkekler her zaman senin fikirlerine güvenir ve kararlarına da saygı duyarlar. Ve her zaman söylediklerine önem verirler. Sen bunun fazlasıyla hakkını veriyorsun! Dışarıdan görenler senin güçlü bir yapın olduğuna ve her şeyin altından kalkabileceğine inanıyor. 'Unutma insanlar güzel ve güçlü kadınlara bayılırlar.' İçinde neler yaşadığını kimseye anlatmazsın. Her zaman etrafındakilere pozitif bir enerji verirsin. Bu senin doğanda var. Ekstra bir şey yapmana gerek bile yok!

Eğlenceli bir kadınsın!

Her şeyden önce bir şeyden keyif almayı ve eğlenmeyi seven bir yapın var. Gülmek senin için her şey. Kendin eğlendiğin kadar etrafındaki insanları da eğlendirmeyi seviyorsun . Bunları yaparken doğal ve rahat davranıyorsun. Kendine has bir tavrın var senin. Sen özelsin. Kimselere benzemiyorsun. Her kadın gibi aşktan meşkten değil futboldan da konuşabilirsin mesela. Her konu hakkında mutlaka bir fikrin var. Yerinde durmayan, gezgin ve esprili bir kişiliğin var. İnsanlar seninle vakit geçirmekten çok keyif alıyor. Seninle sohbet etmek harika! Özellikle ilişkilerinde baskın olan karakter genelde sen oluyorsun. Bunu karşındaki insanı rahatsız olacak şekilde yapmıyorsun. Zaten o da seni bildiği için ayak uydurmaya çalışıyor. Çünkü sen böyle çok daha güzel ve özelsin!

Sempatik bir kadınsın!

Sıcak kanlı tavrın ve sevimli hareketlerinle erkeklerin kalbinde tam bir 'minnoşsun.' Seninle konuşurken resmen seni alıp sevesi geliyor. Bir de o tatlı gülüşün yok mu! Çok heyecanlı ve yerinde durmayan bir yapın var. Ve bu seni çok tatlı yapıyor. Sen bunun farkında bile değilsin. O kadar doğal davranıyorsun ki insanların sana hayran olduğunu göremiyorsun bile. Etrafına biraz daha dikkatli bakarsan sana karşı boş olmayan birçok erkeği de görebilirsin. Ve yeni bir aşka yelken açabilirsin.

Harbi kadınsın!

Kendine güvenen, kimseye ihtiyacı olmayan, kendi kendine yeten bir yapın var senin. İnsanlar sana kolay kolay yaklaşamaz. Yaklaştığında da zaten o samimiyeti vermezsin. Zor bir kadınsın açıkcası. Sözünü dinletirsin ve son sözü sen söylersin. Oldukça dobrasın ve hiç bir şeyden çekinmezsin. Duruşunda bile bir asalet var senin. İnsanlar senin bu asaletine bayılıyor! Herkese kolay kolay güvenmezsin sen. O yüzden ilişkilerinde karşındaki insanı çok denersin. Zorlu testlerin ve kapalı kapıların var. Bunları aşabilene helal olsun açıkcası.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
541
389
164
60
22
17
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nazlı Aşkın

Güzel ve güçlü bir kadınsın!

little witch

#8 icin ruj diyesim geldi ama eyeliner de olabilir yaaa

nazox

8. soruda eyeliner, ruj, pudra, rimel seçenekleri var editör