Görüş Bildir
Haberler
Erkekler Senin Hangi Özelliğine Bayılıyor?

etiket Erkekler Senin Hangi Özelliğine Bayılıyor?

Her kadın; güçlü, dayanıklı, duygusal, sevecen, sert, yumuşak, eğlenceli ve ciddi olabilir. Karakter özelliklerimiz ve dozları ne olursa olsun; söz konusu romantik ilişkiler olunca, karşımızdaki insanın hangi özelliğimizden etkilendiği genelde bizden bağımsız olur!

İşte karşınızda bu soruyu cevaplayacak bir test!

Başlayın, erkekler sizin hangi özelliğinize bayılıyor; öğrenin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, sana ne ikram edelim?

2. Tatil için hangisini tercih edersin?

3. Peki yola çıkarken hangi ayakkabılarını mutlaka yanına alacaksın?

4. Bir kadın kahraman seç!

5. Bu güzel çocuklar yuvasız kalmış. Birisini seç ve al bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki, iş konusunda senin için en kötü durum hangisi olurdu?

7. Diyelim ki ölmüş bir insanı geri getirmek için tek bir fırsatın var. Kimi seçerdin?

8. Tamam, şimdi de daha az ciddi şeylerden bahsedelim... Ne yemek istersin?

9. Son olarak da, çevrendekiler en çok hangi huyundan şikayet ederler?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hareketli ve eğlenceli oluşuna!

Seninleyken zaman su gibi akıp gidiyor; seninle geçirilen her dakika adeta bir lunapark'taymış, festivaldeymiş gibi geçiyor! Kanın kaynıyor, enerjiksin, gülüşün ise iç ısıtıyor. Düzeltemeyeceğin moral yok. Yeni şeyler denemeyi seviyorsun. Erkekler seninle geçirecekleri vakit için heyecanlanıyorlar. Sana ayak uyduramamaktan da korkuyorlar!

Dimdik duruşuna ve güçlü karakterine!

Öyle güçlü bir karaktersin ki; erkekler sana saygı duymak ve senden korkmak arasında kalıyorlar! Kendi başının çaresine bakabilen ve kimseye ihtiyaç duymayan bir profil çiziyorsun; başkalarını çok etkileyen küçük jestler ve centilmenlikler, sana sinek vızıltısı gibi geliyor. Erkekler de seni etkilemek için ne yapmaları gerektiğini kara kara düşünüyorlar. Zor kadınsın! Harikasın! Sen seçilmez, seçersin!

Özgür ruhlu oluşuna!

Özgür ruhlu ve rahat birisin. Erkekler sana hayran olmak ve sana imrenmek arasında kalıyorlar. Sana yakınlaşmayı zor buluyorlar çünkü seni sıkmak ve darlamak istemiyorlar; ama bir taraftan da seninle beraber özgürleşmek istiyorlar. Ağzından çıkacak her kelimeyi can kulağıyla dinliyorlar ve senden bir şeyler öğrenmek istiyorlar. Onların gözünde ulaşılamayacak, bağımsız ve zeki bir kadınsın!

Çok zeki oluşuna!

Öyle zekisin ki; erkekler seninle muhabbete girmeden önce adeta tüm cesaretlerini topluyorlar. Çünkü onları laflarınla dövebilir, zekanla ezebilir, yerin dibine geçirebilirsin! Seninle aşık atmak kolay değil! Senden çekindikleri kadar, sana saygı duyuyorlar. Genelde sohbetleri şakaya vurmaya çalışıyorlar. İçten içe sana hayranlar ve senin gibi birinin hayatlarında olması durumunda nasıl da mutlu olacaklarını hayal etmekten kendilerini alamıyorlar!

Seksi ve çekici olmana!

Öyle seksi, öyle çekici, öyle gizemlisin ki! Erkekler seni delicesine arzularken, bir taraftan da senden çekiniyorlar. Pek çok erkek, senin onlardan daha iyilerini hakettiğini düşünüyorlar ve sana yaklaşmayı akıllarından bile geçirmiyorlar! Bir gülüşün, bir bakışın bile onları adeta eritiyor!

İnce ruhlu ve duygusal oluşuna!

Öyle ince düşünceli, kibar ve tatlısın ki; günlük yaşantının içinde adeta sığınılacak bir cennet gibisin! Senin dostluğundan etkileniyorlar ve seninle vakit geçirmeyi adeta huzur verici buluyorlar. Cinsel çekimden önce, bir dost olarak onları kendine hayran bırakıyorsun. Aynı zamanda çok duygusal biri olduğunu da fark ediyorlar ve sana kibar bir tavırla yaklaşmaya çalışıyorlar!

Adeta bir şirinlik muskası oluşuna!

Öyle tatlısın ki! Hem sıcak kanlı oluşun, hem şirinliğin, hem de espri anlayışınla erkekleri adeta mıknatıs gibi çekiyorsun. İdeal sevgili olduğunu düşünüyorlar. Fakat senin tavrının herkese karşı böyle tatlı olduğunu ya da her şeyi şakaya vurduğunu düşünüp sana açılmaktan çekiniyorlar!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2889
1144
429
373
113
79
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gizli birisi

Zaten bütün erkekler bize hayran onun için yalnızız

Ali Ahmet

Bir erkek olarak karşı cinsin en çok; dışarıdaki havayı ısıtıp,nemlendirip burundan yutağa geçirmesine,yutaktan üstüste dizilmiş kıkırdak halkalardan oluşan... Devamını Gör

İpek Çağlar

Konuştuğum erkek yokki özelliğime bayılsınlar gerçi geçen gün bakkal amcayla konuştum ama o da söyleyeceklerimden çok vereceğim paraya odaklanmıştı :D