Görüş Bildir
Haberler
Erkekler Seni Nasıl Bir Kadın Olarak Görüyor?

etiket Erkekler Seni Nasıl Bir Kadın Olarak Görüyor?

Yung Boş Ada
27.04.2015 - 15:25 Son Güncelleme: 27.04.2015 - 17:52

Acaba erkekler senin hakkında gerçekten ne düşünüyor hiç merak ettin mi? Öğrenmenin en kolay yolu işte bu test! Hemen testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım, diyelim ki aranızda bir şeyler olması muhtemel malum kişi seni gecenin bir yarısı evine davet etti. Ne yapacaksın?

2. İlk buluşmada hesabı kim ödemeli sence?

3. Pazar sabahları genellikle ne yaparsın peki?

3. Pazar sabahları genellikle ne yaparsın peki?

4. Genel tarzına en yakın olan kareyi seç şimdi!

5. Sana çekici gelen bir erkekle tanıştığın zaman ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ne kadar hamaratsın görelim, nasıl yemekler pişirirsin genelde?

7. En yakın erkek arkadaşına nasıl mesaj atıyorsun?

8. Peki bu arkadaşın çok komik olduğunu düşündüğü bir şaka yaptı ama gerçekten hiç komik değil, ne yaparsın?

9. Karşındaki kişiyle konuşurken genelde ne yaparsın?

10. Son soru! Karşındaki kişinin özel biri olduğunu anlaman için ne kadar zaman geçmeli?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Star"

"Star"

Sen girdiği ortamı attığı ilk adımla aydınlatan, ağırlığı metreler ötesinden hissedilen gerçek bir starsın. Değişik bir auran var senin ve aura alanına giren herkesi anında etkin altına alabiliyorsun. Bu yüzden erkekler senden ölümüne korkuyorlar, yanına bile yaklaşamıyorlar çoğu zaman. Çünkü sen çok güçlü bir kadınsın ve tamamıyla özgür bir kadınsın. Kimsenin seni elde etmesine, yönetmesine, seninle oynamasına izin vermiyorsun. Daima oynayan taraf sen oluyorsun! Seninle uğraşılmaz kesinlikle, pişman edersin herkesi buna!

"İdeal Eş"

"İdeal Eş"

Sen her zaman en doğruyu en iyiyi bilirsin, her şeyin de en iyisini yaparsın daima. Mükemmeliyetçiliğinin yanı sıra oldukça pratik bir insansın. Üstesinden gelemediğin hiçbir şey yok senin. Ayrıca o kadar hamaratsın ki, senin elinden yemek yiyen bir daha başka bir şey yemek istemiyor. Mutfakta harikalar yaratıyorsun resmen. Sevecenliğinden ve güler yüzlülüğünden bahsetmezsek olmaz, insanın içini ısıtıyorsun sen. Durum bu olunca hangi erkek seninle evlenmek istemez ki? Seni gören erkeğin gözünün önüne bir anda sen mutfakta yemek yaparken etrafında koşuşturan çocuklarınız geliyor. Zaten sen daima ilişkilerini ciddiye alan bir insansın. Asla boş takılmalarla işin olmaz senin. Sana eski kafalı diyen olabilir ama hiç aldırma, sen doğrusu neyse daima onu yaparsın.

"Güzel"

"Güzel"

Sende büyüleyici bir güzellik var. Saçlarından tut da ses tonuna kadar o kadar etkileyicisin ki. Seni görenin sana tutulmaması imkansız! Erkekler senin kalbini kazanmak için sıraya giriyorlar resmen. Ayrıca o kadar eğlencelisin ki, kim istemez senin gibi bir sevgiliye sahip olmayı. Ama senin çok saf bir kalbin var, hemen kaptırıyorsun kendini. Unutma ki seninle sadece oynamak isteyen de bir sürü erkek var. Daha dikkatli olmalı ve kalbini hemen herkese kaptırmamalısın. Güzelliğinin arkasındaki güçlü kadını onlara göstermelisin!

"Zeki"

"Zeki"

Sen gerçekten çok zeki bir kadınsın. Erkekler zeki kadınlardan hem çok çekinir hem de çok etkilenirler. Zekan seni o kadar çekici yapıyor ki, etrafında bir sürü erkek var seni elde etmek için uğraşan. Ama sen kendini korumayı çok iyi biliyorsun, tehlikeyi anında fark ediyor ve gardını alıyorsun. Bazıları seninle oynadığını düşünürken sen aslında onlarla o kadar güzel oynuyor o kadar güzel dalga geçiyorsun ki. Senden gerçekten korkulur!

"Kanka"

"Kanka"

Sen o kadar eğlencelisin ki, 'kafa kız' diye tarif edilen kız sensin! Senin genellikle kızdan çok erkek arkadaşın var. Onların yanında kendini daha rahat hissediyorsun. Çünkü sen sıradan bir kız değilsin; sen sürekli alışveriş yapıp moda hakkında konuşmaktan hoşlanmıyorsun. Bu yüzden de çoğu erkek seni sıra dışı buluyor ve bu yönünden çok etkileniyorlar. Ama sen onları çoğu zaman 'arkadaş' kalıbına sokuyorsun anında. Hiç şans tanımıyorsun onlara. Gizliden gizliye sana aşık olan bir sürü erkek vardır etrafında sana söyleyemeyen bizden söylemesi.

"Çekici"

"Çekici"

Sen doğuştan çekicisin ya, yapacak hiçbir şey yok. Öyle bir havan var ki, bir bakışın bir gülüşün yetiyor gönülleri çalmaya. Deyim yerindeyse seni gören erkeğin 'dibi düşüyor'. Çekiciliğin ve seksiliğini nasıl kullanman gerektiğinin farkındasın ayrıca. Kadın gibi kadınsın sen! İsteyip de elde edemediğin tek bir erkek bile yok bu dünyada. Ayrıca hiç de yalnız kalmıyorsun sen. Daima birileri var hayatında. Ama asla kendini teslim etmiyorsun bu 'birilerine'. Bağlanmıyorsun öyle kolay kolay. Güvenmiyorsun kimseye.

"Sevimli"

"Sevimli"

Şimdi seni gören ve sana tutulan bir erkeğin seni nasıl anlattığını göstereceğiz sana: 'Abi ben hayatımda böyle bir kız görmedim. Tanıdığım hiç kimseye benzemiyor. Bir gülüşü var ki, ben o an öldüm sandım. Geçsin karşıma tüm gün sadece gülümsesin, hiç sıkılmam yemin ederim. O kadar sevimli, o kadar narin, o kadar eşsiz ki...' İşte sen böyle bir etki yaratıyorsun erkekler üzerinde. Tatlılığın ve masumluğunla mahvediyorsun onları. Sen tam aşık olunacak kadınsın!

"Zor Kadın"

"Zor Kadın"

Sen tam anlamıyla zor kadınsın. Güzelsin, neşelisin, kibarsın ve bir o kadar da gizemlisin. Duvarların var senin kimsenin geçmesini izin vermediğin. Kimseyle birlikte olmazsın ayrıca sen. Çünkü sen kimseye kolay kolay güvenmek istemezsin. Senin kalbini çalabilecek çok nadir insan var bu dünyada. Her yiğidin harcı değil yani bu. Bu yüzden erkekler senden çok çekinir aslında, ama senin yanından da bir saniye bile ayrılmak istemezler. Çırpınıp dururlar sana kendilerini sevdirebilmek için. Ama ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, son sözü daima sen söylersin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10140
5608
2702
773
439
392
195