Görüş Bildir
Haberler
Erkek Olsan, Ne Kadar Centilmen Olurdun?

etiket Erkek Olsan, Ne Kadar Centilmen Olurdun?

Şeboş
01.08.2016 - 17:24

Erkek olsaydınız nasıl bir tip olurdunuz? Centilmen erkeğin sözlük karşılığını söylüyorum: Tüm kadınların hayalindeki erkektir, öyle değil mi;) 

Bakalım bizler ne kadar centilmenmişiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi tarz sensin?

2. Hangi erkek profili sana uygun?

3. En çok şu sporlardan hangisiyle uğraşmak istersin?

4. Bakımlı olmak! Hangi gif seni anlatıyor?

5. Peki evdeki sen?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlk buluşma için hazırlık diyoruz şimdi de. Peki hangisisin?

7. Peki ilk görüşmede ne içmeyi tercih edersin?

8. Ve son olarak koku tercihinizi alalım mı paşam!

Tartışmasız centilmen!

Tartışmasız centilmen!

Nezaket kurallarına uyan; efendi, uslu çocuk, yakışıklı bir erkek olurdun. iyi yürekli ve pek tabii ki adam gibi adam...  Ufff işte hepsinin bir insan evlandında toplanmış hali olurdun sen. Cepkenler, purolar, mendiller... Tanrım... Kızım olsa sana veririm bee denilen cinsten hani;) Özel günleri unutmayan, kadınlara öncelik veren ve dahi üzerine titreyen.... Ahh yerim yaaa, nerde senin gibi erkek...Yürrrü bee, erkek olsan ortalığı yıkarmışsın!

Odun!

Odun!

Böyle yavşak yavşak konuşmalar, nerede faydalanacak bir şey varsa, orada olmalar, nasıl desem böyle yüzsüz mü yüzsüz, lüzumsuz, marifetsiz, sadece dövülmelik... Plajda, havuzda, lüks otellerde, gece kulüplerinde, otobüste, vapurda... Kısacası her yerdesin, seni tanımak için fazla çaba harcamaya gerek kalmaz, giyimin ve davranışların hemen kendini belli ederdi. Genellikle beyaz çorapların, boynundaki altın zincirin ve elindeki tespihin seni ele verirdi. İyi ki erkek olmamışsın...

Maço!

Maço!

Aslında incir çekirdeği kadar centilmensin, hadii hadii yine kıyamadım. Bazıları kendini hemen belli ederken bazıları ise gizli maço oluyor, işte sende de biraz gizli maçoluk olurdu. Sözde belli etmedin, ama genellikle erkek arkadaşlarınla  takılıyor olurdun, futbol maçlarını kaçırmazdın ve klasik giyinirdin. Kız arkadaşının giyimine, hareketlerine, makyajına, arkadaş ilişkilerine, kısaca herşeyine karışırdın. Ona kısıtlamalar getirir ve sürekli sana hizmet etmesini beklerdin. Ayrıca bazen kız arkadaşını eve kapatıp, kendin çapkınlık yapardın!  Ama sevdin mi de tam severdin. Hadi bakalım, yürü de yollar titresin :)

Çapkın!

Çapkın!

Centilmen değil, ama çapkın olurmuşsun sen. Çapkınlık yapılabilecek her yer senin olurdu: havuz başında, barlarda, gece kulüplerinde, spor salonlarında.... Bakışların ve muzip gülüşlerin seni ele verirdi. Genellikle yakışıklı ve havalı olurdun, tamam kabul;) Kendinden emin gözükürdün, ama burnun havada olurdu. Senin yakışıklılığına kapılmamak gerekir, çünkü çok tehlikelisin sen yaa... 'Seninkini gördüm, yanında bir kız vardı'' gibi söylentiler çok dolanırdı senin etrafında. Ne ayıp, sana yapsalar, sayar söversin kızım ya :)

İşini bilirsin sen... hişşşş!

İşini bilirsin sen... hişşşş!

'Centilmen de olurum yeri gelince başka maskelerim de olur benim.' tarzı bir erkek olurdun hiç şüphesiz. Erkek olsaydın bir akşam popüler bir mekanda, bir akşam marjinal bir eğlence kulübünde; bir akşamsa bilardo salonunda  ya da pişti oynarken bulabilirdik seni... İlk görüşte seni tanımak biraz zor olurdu ama. Modayı takip etmeye çalışırdın mesela, ama pek başarılı olduğun söylenemezdi. Her konuda söyleyecek bir lafın olurdu sonra. Seninle uğraşmak biraz zor olurdu aslında. Sevilirdin ama...  'Bir yanak ver bakimm ;)'

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
876
619
351
114
43
34
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın