Görüş Bildir
Haberler
Erkeğe Yılbaşı Hediyeleri

Erkeğe Yılbaşı Hediyeleri

Yılbaşı Hediyeleri
20.11.2013 - 11:12 Son Güncelleme: 20.11.2013 - 11:47

Erkeğe Yılbaşı Hediyeleri

Hediye seçmek zor iştir. Kime hediye alacaksak alalım zorlanır, bir türlü karar veremeyiz. Özellikle özel günlerde bu durum bizi daha fazla zorlar. Hele ki bir erkeğe hediye vereceksek! Erkeğe hediye seçmek tartışmasız işin en zor kısmıdır. Yılbaşında da muhtemelen aynı durumla karşı karşıya kalacağız. Tabi yol yakınken bu duruma çözüm bulabiliriz. Yılbaşına 2 ay kadar bir süre var bu süre zarfında iyice düşünüp karar verebiliriz. Biz, erkeklerin hoşuna gidecek yılbaşı hediyesi alternatiflerini çıkardık. Siz de şimdiden göz atmaya başlayın, yavaş yavaş kararınızı verin.

Kaynak: http://www.yilbasihediyeleri.net/2013...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Erkeğe verilebilecek en klasik hediyelerden biri kol saatidir. Erkeğe hediye deyince insanın aklına önce kol saati gelir. Kullanmayı seven erkekler de bu hediye karşısında aşırı mutlu olur. Swatch marka bir kol saati işinizi görecektir.

Kravatta bir başka uygun hediyelerden biri. İş hayatında sıklıkla takım elbise giyen erkekler için harika bir hediye alternatifi olabilir. Kiğılı, erkeklerin en çok tercih ettiği kravat markalarından biri.

Malum havalar soğumaya başladı. Yılbaşına kadar da bir hayli soğuk olacaktır. Hediye alacağınız erkeğe güzel bir atkı hediye edebilirsiniz. O erkek sizin için özelse örebilirsiniz de tabi J

Tabi ki forma listenin en üst sıralarında yer almalı. Tuttuğu takıma göre alacağınız forma, o erkeği aşırı derecede mutlu edecektir.

Her erkek cüzdan kullanmayı sever. Bir kadın için çanta neyse erkek için de cüzdan odur. Hediye edeceğiniz erkeğe kişiye özel bir cüzdan edebilirsiniz. üzerinde ismi ve isminin baş harfi olan bu tarz bir cüzdanı uzun yıllar kullanacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha esprili bir hediye arıyorsanız stres göğüslerini tercih etmelisiniz J Stres göğüsleri, tıpkı gerçek göğüs boyutunda ve dokusunda. Yani stres artırıcı özelliği hayli fazla diyebiliriz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın