Görüş Bildir
Haberler
Erkan Zengin O Sözleri Yalanladı!

Erkan Zengin O Sözleri Yalanladı!

Batuhan
12.01.2015 - 11:02

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, tecrübeli futbolcunun İsveç basınında yer alan sözlerini yalanladığını söyledi. 'Başkanımıza 'Ben öyle bir şey söylemedim. Söylediklerimi Türkçe'ye hatalı çevirmişler' demiş. Zaten bize gelecekse çıkıp o sözleri yalanlayacak' diye konuştu.

Trabzonspor’da Erkan Zengin tartışmaları sürüyor. Bordo-Mavili takımın transferi için Eskişehirspor ile anlaştığı tecrübeli futbolcunun İsveç basınına yaptığı “Fenerbahçe'den başka yerde oynamam” açıklaması camiayı ikiye bölmüştü. Erkan'ın bu sözlerine rağmen Trabzonspor yönetiminin bu transferdeki ısrarına başta yerel basından olmak üzere tepkiler gelmişti.

ERKAN'A YALANLAMA ÇAĞRISI

Ancak Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, bu transferle ilgili ezber bozacak ifadeler kullandı. Aslan, Erkan’ın açıklamaları sonrası İbrahim Hacıosmanoğlu’nun tecrübeli futbolcuyu aradığını belirterek “Başkanımız Erkan’a işin aslını sormuş. Erkan da böyle bir şey söylemediğini ifade etmiş. ‘Ben öyle söylemedim. Türkçe’ye hatalı çeviri yapmışlar’ demiş. Zaten Erkan bize gelecekse koşulu şu: Çıkacak ve ‘Ben öyle bir şey demedim. Trabzon’da niçin oynamayayım’ gibisinden bir ifade kullanacak. Başka türlü gelemez” dedi.

'OYUNCU PROFESYONEL DÜŞÜNEBİLİR'

“Eğer bir futbolcu gerçekten ‘Ben Trabzonspor’da değil Fenerbahçe’de oynamak istiyorum” diyorsa, biz o oyuncunun takımımıza gelmesini zaten istemeyiz” diye devam eden Aslan “Taraftar da, yönetim kurulu da istemez böyle bir şeyi. Ancak bir oyuncu profesyonel düşünebilir. ‘İstemiyorum ama menfaatim gereği yapıyorum’ diyebilir. İnsan bazen istemediği bir şeyi, kendi lehine sonuçlar doğuracaksa yapabilir” yorumunda bulundu.

MENAJERE 'ALGI' TEPKİSİ

Erkan’ın menajerine de tepki gösteren Aslan sözlerini şöyle noktaladı: “Oyuncusunun Fenerbahçe’yi istediği yönünde konuşmuş. Erkan ile ilgili yapılan bu algının menajer kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Tabii ki çok iyi menajerler var ama maalesef bazıları her türlü şeyi yaparak futbolcusunu daha pahalıya pazarlamayı çalışıyorlar. ‘Voliyi vuralım da gerisi bizi ilgilendirmez’ diyorlar.”

Bugün

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/erkan-zeng...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0