Görüş Bildir
Haberler
Erkan Zengin: "Fenerbahçe'yi İstiyorum"

Erkan Zengin: "Fenerbahçe'yi İstiyorum"

Batuhan
09.01.2015 - 16:41

Transferi bilmeceye dönen Erkan Zengin, İsveç basınına konuştu.

Eskişehirspor’dan ayrılık kararı alan Erkan Zengin, Fenerbahçe’ye mi yoksa Trabzonspor’a mı transfer olacak? Ara transfer döneminin 1 numaralı gündem maddesi olan Erkan Zengin için Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Trabzonspor ile el sıkıştıklarını söyledi. Bu gelişmenin ardından Erkan’ın Trabzonspor’a gitmesi bekleniyordu ancak Türk asıllı İsveçli oyuncu ülke basınına gönlünde Fenerbahçe’nin olduğunu söyledi.

Aftonbladet’e konuşan Erkan Zengin şunları söyledi:

“12 Ocak’a kadar herhangi bir kulüple görüşebilmek için Eskişehirspor’dan yazılı belge aldım. 800 bin Euro alağımdan vazgeçtim, kulübüm de 500 bin Euro bonservis istiyordu. Yani onlara 1.3 milyon Euro kazandıracaktım. Daha sonra Fenerbahçe ile masaya oturup anlaştım. Hatta Eskişehir’deki evimi satıp takım arkadaşlarımla bile vedalaştım.”

“Sonra bir telefon aldım ve 800 bin Euro’luk borcumun ödendiğini ve Eskişehirspor’un oyuncusu olduğumu söylediler. Kulübümün Fenerbahçe’den gelen teklifi kabul etmesini istiyorum. Diğer takımlara teşekkürler ama ben Fenerbahçe’yi istiyorum.”

“Eskişehirspor’a asla dönmeyeceğim. Kulübümün bu tutumu beni hayal kırıklığına uğrattı.”

“İnsanlar birbirlerine verdiği sözleri tutmalıdır. Bu davranışları kabul edemiyorum. Beş yıl boyunca Eskişehirspor için her şeyimi verdim. Başkanın bana saygı göstermesi lazım. Ben Fenerbahçe’yi istiyorum.”

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0