Görüş Bildir
Haberler
Ataman: "G.Saray Her Zaman Zirveye Oynayan Takım Olacak"

Ataman: "G.Saray Her Zaman Zirveye Oynayan Takım Olacak"

Enver K.
15.02.2015 - 19:34 Son Güncelleme: 15.02.2015 - 20:02
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Basketbol Ligi'nde Torku Konyaspor'u 81-80 yenen Galatasaray Liv Hospital'da başantrenör Ergin Ataman, farklı galip gelecekleri bir maçı son bölümde kaçırdıkları serbest atışlar nedeniyle zor kazandıklarını söyledi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Ataman, ligde her maçın zor geçtiğini ve takımların özellikle yabancı oyuncularının katkılarıyla tehlikeli hale geldiğini ifade etti.

Ataman, sakatlıklar ve dar rotasyon nedeniyle yoğun geçen maç tempolarında yorgunluk yaşadıklarını dile getirerek, 'Bu seviyelerde oynayan rakiplerimiz 11-12 oyuncuyla mücadele ederken, biz bugün 8 kişiyle oynayabildik. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Maça iyi başlamadık ama daha sonra oyuna giren Sinan, Carter ve Kerem takıma bir enerji kattılar ve maçı çevirdik. Çok daha net skorla da kazanabilirdik ama son iki dakikada inanılmaz fauller kaçırdık. Maçı ancak bir sayıyla kazandık ama ikinci yarıda maçın tamamen hakimi bizdik' diye konuştu.

Ergin Ataman, ligde geçen hafta NSK Eskişehir Basket ile oynadıkları maçın ardından soyunma odasında genç oyuncu Göktürk Ural'a tokat atmasıyla ilgili bir soru üzerine şunları kaydetti:

'Ben son yaşanan olayla ilgili yarın ya da salı günü geniş çaplı basın açıklaması yapmayı düşünüyorum. Bu akşam karar vereceğim. Şu anda söyleyebileceğim tek şey, bu dönemde desteğini esirgemeyen başkanımız Duygun Yarsuvat ve Galatasaray Yönetim Kurulu'na çok teşekkür ediyorum. Aynı şekilde Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Harun Erdenay'a verdiği destek için çok teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürüm de son 4-5 günde sosyal medyada binlerce destek ve sevgi mesajı aldığım taraftarlara. Hepsine şükranlarımı sunuyorum. Merak etmesinler Galatasaray her zaman zirveye oynayan bir takım olacak, ben de bu takımın başında olacağım.'

- Oyunculara şut antrenmanı yaptırdı

Ergin Ataman, Torku Konyaspor maçında serbest atış çizgisinden kullandıkları 38 atışın 14'nü kaçıran sarı-kırmızılı oyunculara maçın ardından şut antrenmanı yaptırdı.

Ataman basın toplantısından çıktıktan sonra sarı-kırmızılıları salona getirerek, özellikle son bölümde kaçırdıkları serbest atışlar nedeniyle maçı tehlikeye sokan oyuncaları yaklaşık 15 dakika şut çalıştırdı.

Kaynak: AA

Kaynak: http://www.sporx.com/basketbol/tbl/at...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın