Görüş Bildir
Haberler
Eren Derdiyok: 'Galatasaray'a Gelmek Hedeflerimden Bir Tanesi'

Eren Derdiyok: 'Galatasaray'a Gelmek Hedeflerimden Bir Tanesi'

Galatasaray'ın ön anlaşma sağladığı Eren Derdiyok İstanbul'a geldi. Cuma günü resmi sözleşme imzalaması beklenen Derdiyok, havalimanında açıklamalarda bulundu. Hedefinin yukarılara çıkmak olduğunu dile getiren Derdiyok, 'Kendime güveniyorum. Ligde kendimi ispat etim, gollerimi attım. Hedeflerim var. Galatasaray gibi bir takıma gelmek hedeflerimden bir tanesi' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray’ın yeni transferi Eren Derdiyok İstanbul'a geldi. Derdiyok, Atatürk Havalimanı’nda basına açıklamalar yaptı. Galatasaray’a elinden gelen katkıyı vermek istediğini dile getiren başarılı golcü, iyi bir sezon geçirdiğini, Süper Lig’de golleriyle kendini kanıtladığını ve Galatasaray gibi büyük bir kulübe gelerek çıtayı yükseğe çekmek istediğini söyledi.

Eren Derdiyok, “Hayırlısı olsun. Benim hedefim yukarılara çıkmak. Kendime güveniyorum. Ligde kendimi ispat etim, gollerimi attım. Hedeflerim var. Galatasaray gibi bir takıma gelmek hedeflerimden bir tanesi. İyi bir sezon geçirdim. Ben elimden geldiği kadar takıma katkı sağlamak istiyorum. Alternatif oyuncuların olması çok önemli. Takım içinde rekabet olması çok önemli başarı için.” diye konuştu.

Galatasaray Eren Derdiyok ile 3 yıllık ön protokol yaptı. Başarılı santrfor cuma günü kendisini sarı-kırmızılı formaya bağlayan resmi imzayı atacak. Eren Derdiyok için Galatasaray’ın 4 milyon Euro’luk bonservis bedeli ödeyeceği söyleniyor.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın