Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan ve Obama 4 Eylül'de Bir Araya Gelecek

Erdoğan ve Obama 4 Eylül'de Bir Araya Gelecek

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ABD Başkanı Barack Obama ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 4 Eylül tarihinde Çin'de görüşeceğini duyuruldu. Öte yandan Türkiye'nin Suriye'de Suriye Demokratik Güçleri'ne (SDG) karşı ilerleyişini ABD'nin desteklemediği de ifade edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beyaz Saray, Başkan Obama ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın G-20 Zirvesinde görüşeceklerini açıkladı.

Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, ABD Başkanı Barack Obama ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çin'in ev sahipliğinde, 4-5 Eylül tarihlerinde Hangzhou'da düzenlenecek G-20 Zirvesinde görüşme yapacakları belirtildi.

Türkiye'nin SDG'ye karşı ilerleyişini desteklemiyoruz

Türkiye'nin SDG'ye karşı ilerleyişini desteklemiyoruz

Beyaz Saray Türkiye'nin Suriye'de gerçekleştirdiği Fırat Kalkanı operasyonuyla da ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 'Türkiye'nin SDG'ye karşı ilerleyişini desteklemiyoruz' ifadeleri kullanılırken, bu hareketin bölgedeki durumu karıştıracağı ve IŞİD karşısında birlik olma amacına aykırı olacağı belirtildi.

Pentegon'dan da benzer yönde açıklama yapılmıştı

Pentegon'dan da benzer yönde açıklama yapılmıştı

Peter Cook 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pentagon Sözcüsü Peter Cook da Türkiye'nin Cerablus'a yönelik operasyonuna ilişkin yaptığı açıklamada Türkiye ve müttefiki olan muhalif gruplarla  SDG güçleri arasında yaşanan çatışmadan kaygı duyduklarını belirtmiş ve 'IŞİD'in olmadığı alanlarda çatışma kabul edilemez' demişti.

CNN Türk, Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
28
7
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ben bu Amerika kadar duzenbaz, serefs*z, ahlaksiz, mide bulandirici bir ulke gormedim ya! Her pisligin basi bunlar! Ama ister bu dunyada ister diger dunyada ... Devamını Gör

isyankar

Obama'ya https://pbs.twimg.com/media/CrDExFtWgAE1KLm.jpg bu fotoğraf hakkın da ne düşündüğünü sormasını rica ederdim fırsatım olsa. Ama yok. Ne olacak biliyo... Devamını Gör

Kıvanç Erkan

Keşke Türkiye'de görüşseler de bir yiğit çıkıp şu kafiri gebertse.

John Dee

Müslümanlık sadece imaj. ABD başkanlarının hepsi emir kulu. Abilerinin dediklerini uyguluyorlar.