Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'Siz Ne Olacağınızın Hesabını Yapın'

etiket Erdoğan: 'Siz Ne Olacağınızın Hesabını Yapın'

ATKN
24.08.2016 - 12:39

Suriye'nin Cerablus bölgesine düzenlenen askeri harekât ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Birileri 'Suriye Türkiye için şöyle olacak böyle olacak’ diye meydan okuyor. Buradan onlara sesleniyorum. Siz ne olacağınızın hesabını yapın' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, engellilerin kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilmelerine ilişkin Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki atama ve kura töreninde yaptığı konuşmada, Suriye'deki terör örgütlerine yönelik operasyon düzenlendiğini söyledi.

Salih Müslim'e yanıt: 'Siz ne olacağınızın hesabını yapın'

'Fırat Kalkanı' operasyonun saat 04.00 itibariyle başladığını belirten ve PYD Eş Başkanı Müslim'e isim vermeden yanıt veren Erdoğan, şöyle konuştu: 

'Türkiye'ye tehdit unsuru oluşturacak olan kim olursa olsun onlara karşı bu millet, ordusuyla polisiyle korucusuyla ve milleti ile vardır, var olacaktır. Şu anda ne yazık ki Suriye'den ülkemize, Gaziantep, Kilis ve tüm bu bölgelere yapılan bu tür saldırılar artık işi bir yere kadar getirdi. Artık son, dedik ki 'bu iş burada noktalanması lazım' ve bu sabah 04.00 itibarıyla süreç başladı. Artık bu işi çözmemiz gerekiyor. Birileri meydan okuyorlar, 'Suriye Türkiye için şöyle olacak, böyle olacak.' diye. Onlara ben buradan sesleniyorum, siz ne olacağınızın hesabını yapın.

'Suriye'nin toprak bütünlüğünü korumakta kararlıyız'

'Suriye'nin toprak bütünlüğünü korumakta kararlıyız'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şu kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ifade etmek istiyorum: Türkiye, Suriye'de sahneye konulmaya çalışılan oyuna, oldubittiye asla rıza göstermeyecektir. Gerekirse meseleye bilfiil el koymak da dahil tüm imkanlarımızı kullanarak Suriye'nin toprak bütünlüğünü korumakta, bu ülkenin kendi halkının iradesiyle yönetilmesini sağlamakta kararlıyız.

'Başaramayacaksınız'

'Başaramayacaksınız'

Tekraren ifade ediyorum, başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk vuramayacaksınız.'

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
237
63
23
20
11
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
haylaz adam

ülkemizdeki inlerini temizlesek önce diyorum. yavşaklar herkesin gözüne soka soka gösteriler düzenlediler.

Alkolik İmam

Yurtiçinde paralelcilere yapılan operasyonlar PKK ve İŞİD'e de yapılsın.

Ak Gandalf

Aslanım benim!