Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'ın 'Vatan' Kavramı Üzerinden Yaptığı 'Arsa' Benzetmesine Tepkiler Geldi

etiket Erdoğan'ın 'Vatan' Kavramı Üzerinden Yaptığı 'Arsa' Benzetmesine Tepkiler Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'toprak uğrunda ölen varsa vatandır' dizesi üzerinden yaptığı benzetmeye sosyal medyadan tepkiler geldi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çamlıca'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 111 metrelik Türkiye’nin en büyük bayrak direğine Türk bayrağı çekme törenine katıldı.

Erdoğan, törende yaptığı konuşmada 'Çamlıca, bizzat takibini yaparak ülkemize kazandırdığımız camisiyle kulesiyle ve şimdi de 111 metrelik bayrak direği ve Türkiye’nin en büyük bayrağı, yaklaşık 1000 metrekareyi bulan bayrağıyla yepyeni bir çehreye kavuşuyor' dedi. Erdoğan Türk milleti için bayrağın bağımsızlığın en önemli sembolü olduğunu ifade etti.

"Araziyi arsaya dönüştürmek için bedel ödemek gerekiyor"

Mithat Cemal Kuntay'ın bir şiirinde geçen 'Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır' dizesini okuyan Erdoğan, şu benzetmeyi yaptı: 

'Toprak zaten kan dökülmemişse o zaten vatan olmaz. Ben bunu şuna benzetiyorum; arsa var, arazi var. Araziyi arsaya dönüştürmek için belli bedel ödemek gerekiyor.'

Erdoğan'ın benzetmesine sosyal medyadan tepkiler 👇

Erdoğan'ın benzetmesine sosyal medyadan tepkiler 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
460
232
65
32
10
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

ölmüyor ya.

SU

Senin öldüğün günü görmek için her gün Allah’a dua ediyorum.

Mr.Hate

Bu ülke de dahil, onlarca ülkede yüzlerce "parsel parsel" arsa sahibi olan Maho ağadan nasıl topraktan arsa sahibi olunur adlı ibretlik dersini dinlediniz...... Devamını Gör