Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'ın 'Helallik' İstemesine CHP ve İYİ Parti'den Tepki: 'Getir Sandığı Helalleşelim'

etiket Erdoğan'ın 'Helallik' İstemesine CHP ve İYİ Parti'den Tepki: 'Getir Sandığı Helalleşelim'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pandemide zora düşen vatandaşlardan 'helallik' istemesine Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tepki geldi. Her iki lider de seçim çağrısı yaptı.

Erdoğan'ın helallik istemesi sosyal medyada gündem olurken #HelalEtmiyorum etiketi Twitter gündeminde ilk sıraya kadar yükseldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP teşkilatlarıyla video konferans yöntemiyle bayramlaşırken, 'Kısıtlamalardan etkilenen esnaflarımızın bir kısmı ile turizm sektörümüze de bu zor dönemde ayakta kalabilmeleri için her türlü desteği vermenin gayreti içerisindeyiz. Buna rağmen sıkıntıya düşen insanlarımız, esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz' dedi. 

Erdoğan'ın bu sözlerinin ardından Twitter’da #HelalEtmiyorum etiketi altında 200 binden fazla paylaşım yapıldı

Bakınız 👇

Akşener'den Erdoğan'a: Getir sandığı helalleşelim

Akşener'den Erdoğan'a: Getir sandığı helalleşelim

Erdoğan'ın 'helallik' istemesine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de tepki gösterdi:

'Sayın Erdoğan, sen unutmuş olabilirsin ama, siyasetçi milletiyle kürsülerde değil, sandıkta helalleşir. Madem helalleşmek istiyorsun, korkma, getir sandığı helalleşelim. Zor durumdaki çiftçiyle, esnafla, işsiz gençle helalleşelim. Milletimizin kutlu iradesiyle helalleşelim.' 

Kılıçdaroğlu: Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum

Kılıçdaroğlu: Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum

Twitter'dan Erdoğan'ı eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da “Helalleşelim kesinlikle. Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum. Seçim! Hemen!' dedi.

Bunlar da ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
214
74
19
9
9
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nitz

iktidardan gelen ortayı gole çevirmişler. 2023'e 20 ay var. bu ülkenin değil 20 ay, 20 gün bile dayanacak gücü kalmadı artık.

V for Valkyr

Hakkını helal etmek de ne demek? Çölde, kabilede, 621 yılında, o çağın kanunlarına göre, vahşiler arasında yaşamıyoruz. Gaspedilmiş devlet hazinesini, çalınm... Devamını Gör

pazartesi

Orada şey vardı: helal etmiyorum diyenin eline kırbaç veriliyor, devlet başkanı da vursun diye sırtını açıyordu. Yani hak teslim edilmeye çalışılıyordu. Şimd... Devamını Gör

Filter

Edenin...