Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'Dünyada Sayılı İtfaiye Örgütlerinden Birine Sahibiz'

Erdoğan: 'Dünyada Sayılı İtfaiye Örgütlerinden Birine Sahibiz'

Batuhan
30.07.2021 - 14:37

Cuma namazı sonrası yangınlarla ilgili konuşan Tayyip Erdoğan, 'Dünyada sayılı itfaiye örgütlerinden birine biz sahibiz. THK uçakları varmış da ne, neye göre söylüyorsun bunu?' diyerek muhalefete yüklendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cuma namazının ardından konuşan Erdoğan, sabotaj iddiaları ile ilgili 'Çalışmalar sonrası net bir şey açıklayabileceğiz. Soruşturma yoğun bir şekilde devam ediyor. Acaba herhangi bir suikast, bu tür şeyler var mı yok mu, bunların üstüne gidiliyor.' dedi.

"Rusya'dan Ukrayna'dan aldığımız uçaklar var"

"Rusya'dan Ukrayna'dan aldığımız uçaklar var"

Erdoğan şunları söyledi:

'Eş zamanlı çıkan yangınlarla ilgili soruşturma yoğun şekilde devam ediyor. Burada acaba herhangi bir suikast, bu tür şeyler var mı? İçişleri Bakanlığımızın yoğun çalışmaları var, istihbarat örgütlerimizin yoğun çalışmaları var. Bunlardan sonra net ne olabilir, bunu o zaman açıklayabiliriz. Boşverip geçilecek bir iş değil. Değişik mekanlarda hemen hemen aynı anda. Manavgat'ta başlayıp Marmaris, Bodrum kapsayacak şekilde süren bir yangın.

Bu bir milli bakış gerektiriyorsa, eğer bu ülke olarak, millet olarak birlikte karar vereceğimiz bir konuysa buna herkesin aynı istikamete bakışı gerekir. Bakıyoruz ki burada bile siyaset, spekülasyonlar, siyasi partilerin yaklaşım tarzları gerçekten üzüntü verici. Cumhurbaşkanı olarak bütün Bakan arkadaşlarımdan ilgili olanları bölgeye anında gönderdim. Bakan yardımcısı arkadaşlarımı anında göndermiş durumdayım. Bütün imkanlarımızı seferber ettik. Dünyada sayılı itfaiye örgürlerinden birine biz sahibiz. THK uçakları varmış da ne, neye göre söylüyorsun bunu?

THK'nin elinde buralarda rahat kullanılabilecek uçak falan yok. Bunlar uyduruyorlar. Bugün itibarıyla uçak sayımız 5-6'ya çıktı. Rusya'dan Ukrayna'dan aldığımız uçaklar var. Azerbaycan da amfibik uçağını gönderecek. Bununla birlikte 6-7 uçak olacak. En verimli olanlar bu uçaklar.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
68
25
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
David Webb

Sayılı tabii, 3 tane kiralık yangın söndürme uçağımız var 80 milyon için. Fakat sadece senin için satın alınmış 13 uçağın var. 80 milyon insan için kiraladığ... Devamını Gör

rbt rbt

buna sorarsanız biz her şeyde en iyiyiz.buna mikrofon uzatmayın

V for Valkyr

Dünyada vatan haini olan tek cumhurbaşkanına sahibiz. (Artık cb mi yoksa başkan mı ne bok olduğu da belli değil)