Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Pensilvanya'yı ürkütecek açıklama!

Erdoğan'dan Pensilvanya'yı ürkütecek açıklama!

HBB HABER
16.03.2014 - 19:47 Son Güncelleme: 16.03.2014 - 19:57

Erdoğan'dan Pensilvanya'yı ürkütecek açıklama!

Başbakan Erdoğan, 'İnşallah 30 Mart'tan sonra kalan çeteleri de tasfiye ediyoruz. 'Ergenekon' ile mücadele ettik. Pensilvanya yönetimindeki 'Neo Ergenekon' ile de mücadele edeceğiz' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Manisa mitinginde, 'İnşallah 30 Mart'tan sonra kalan çeteleri de tasfiye ediyoruz. 'Ergenekon' ile mücadele ettik. Pensilvanya yönetimindeki 'Neo Ergenekon' ile de mücadele edeceğiz' ifadelerini kullandı.

İşte Başbakan'ın Manisa mitinginin satırbaşları:

Ey şehzadelerin şehri Manisa, sizi yürekten selamlıyorum ey Manisa... Sen Osmanlı Cihan padişahlarını bağrından çıkarmış şehirsin Manisa, Sen Türkiye'nin gururusun Manisa. Seninle iftihar ediyoruz Manisa. Manisalı çiftçi, sanayici ve üretici kardeşimiz seninle iftihar ediyoruz.

-Manisa bugün farklı. Manisa bugün iradesini, demokrasisine farklı çıkıyor. Gittiğimiz her şehirde coşkuyla karşılaşıyoruz. Dün Adana'dan ve Antalya'dan sizlere selamlar var. Aynen Manisa gibi coşkuyu oradalarda da gördük. Halkım Başbakanına sahip çıkıyor, halkım iktidarına sahip çıkıyor. Köylüm, çiftçim, esnafım iktidarına sahip çıkıyor. Çünkü çok sömürüldüler. MHP ne çektirdi sizlere. Benim çiftçimi sömüren bu MHP zihniyeti değilmiydi? Yüzde 59 faiz nire yüzde 5 nire. 

KİRLİ İTTİFAK, KİRLİ İŞLER VAR

-Milli irade üzerinde oyun oynanıyor. Kirli ittifaklar var. Kirli işler var. Bunları bozacaksınız. Bu seçim alışılmış bir yerel seçim değil adeta bir genel seçim yaşıyoruz. 

TÜRKİYE BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETTİ

-Türkiye'nin büyüyen ekonomisi birilerini rahatsız etti. Barışcı, kucaklayıcı dış politikası birilerini rahatsız etti. Kardeşlerim bakınız burada şunu sormak zorundayım.Biz göreve geldiğmizde milli gelir 230 milyar dolardı. Şimdi 820 milyar dolar. Kardeşlerim soruyorum. Yolsuzlukların olduğu bir iktidarda bunu nasıl artıracaksınız.

TÜRKİYE'NİN BORCU YOK, BORÇ VERİYORUZ

-MHP'ye gönül vermiş, CHP'ye gönül vermiş kardeşlerime sesleniyorum. IMF 23,5 milyar dolar borç vardı. Ödedik ödedik geçen 14 Mayıs'ta sıfırladık. Türkiye'nin IMF'ye borcu yok. Bizden borç istiyor bizde veririz dedik. Bunlar milliyetçi dimi. Sevsinler bunların milliyetçiliğini. Merkez Bankası'nın kasasında 27,5 milyar dolar vardı. Şimdi 128 milyar dolar var. 

-İşçi ve memurdan zorunlu tasarruf adı altında 13,5 katrilyon para kestiler. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100 lirasının 73 lirası borçtu. Şimdi 100 liranın 35 lirası borç. Aradaki fark milletin cebinde kalıyor. 

ÇÖZÜM SÜRECİNİ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETTİ

-En çok da çözüm süreci birilerini rahatsız etti. Ölümlerin durması, kanın durması gözyaşının durması birilerini rahatsız etti. 

BİRİLERİ ABLA OLMUŞ KAPI KAPI DOLAŞIYOR

-Birileri abla olmuş. Sizin de kapılarınıza geldiler mi? Yalan yanlış anlattılar mı? Geçenlerde Hatay tarafından bir eve geldiler teyzem ne kadar güzel cevaplarını verdi. Bunlara sadece bir şey söyleyin. Sizin hocanız başörtülü kızlarımızın başörtüsünü açmaya çalışan bir hocadır defolun deyin. (Vur vur inlesin, Pensilvanya dinlesin sesleri yükseliyor) Artık benim vatandaşım adresi biliyor. 

YAKAYI ELE VERDİLER, HESAP SORACAĞIZ

-Yurtlardan öğrencileri atıyorsunuz. Hani siz hayırseverdiniz? Aldığınız o zekat paralarını nereye harcadınız. O aldığınız kurbanlıkları nereye harcadınız? Siz ne zamandan beri CHP ile kol kola oldunuz. Mesele Türkiye'de ve Manisa'da oyları düşürmek. Ama başarılı olamayacaksınız. Sizin tuzağınız varsa Allah'ın da tuzağı var. Bizim ablalarımız, abilerimiz burada. Bizim abilerimiz 30 Mart'ta sandıkları patlatacak.

AİLELERİ BÖLDÜLER, MİLLETİ PARÇALADILAR

-Aileleri böldüler, milleti parçaladılar. Yalan yanlış gazeteler, broşürler bastırıp evlere dağıtıyorlar. Bunun adı hukukta casusluktur, ajanlıktır. Ama yakayı ele verdiler, bedelini de ağır ödeyecekler. Dedim ya, inlerine gireceğiz, inlerine. Öyle kolay kolay biz bu devleti sokakta bulmadık. Milli birliğimizi, milli güvenliğimizi tehdit eden bu unsurlara karşı gerekli tedbirleri aldık, alıyoruz, gerekli hesabı da soracağız.

NEO ERGENEKON İLE MÜCADELE EDECEĞİZ

-12 yıl boyunca çetelerle, mafyayla, cuntayla mücadele ettik. Devlete sızmış milletin enerjisini hortumlayan çeteleri tasfiye ettik. İnşallah 30 Mart'tan sonra kalan çeteleri de tasfiye ediyoruz. 'Ergenekon' ile mücadele ettik. Pensilvanya yönetimindeki 'Neo Ergenekon' ile de mücadele edeceğiz.

İNZİVAYA ÇEKİLMİŞ AMA...

-Neymiş Pensilvanya'da inzivaya çekilmiş. Duydunuz mu İnzivaya çekileceksen, gel ülkende inzivaya çekil. Bu nasıl bir inziva İnzivaya çekilmiş ama oradan alüfteleri takip ediyor. Duydunuz dimi Alüfte, yani aşüftenin benzeri. Onları takip ediyor. Siyasilerden birine alüfteyi musallat etmişler de, o hemen haber göndermiş, 'sakın ha' demiş. Ya sen hoca mısın, istihbarat örgütünün başı mısın, nesin ya Nesin sen İnzivaya çekilmiş, iş takipçiliği yapıyor. İnzivaya çekilmiş, oradan senaryo talimatları veriyor. İnzivaya çekilmiş ama uluslararası gazetelere ülkesini karalayan yazılar yazıyor, röportajlar veriyor. İnzivaya çekilmiş ama Cumhurbaşkanını, Başbakanı, Genelkurmay Başkanını, bakanları, savcı, hakim, bürokratları dinleyip, en mahrem devlet sırlarını kaydediyor. Bu casusluktur, yapamazsın böyle bir şey.

-30 Mart'ta AK Parti muhalefetini paketleyip, sandığa gömeceğiz.

Read more at http://hbbhaber.com/haber-9131-erdogandanpensilvanyayiurkutecek_aciklama.html#u3L2FPKhAl6D08Sv.99

Kaynak: http://hbbhaber.com/haber-9131-erdoga...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0