Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Kanal İstanbul Çıkışı: 'İnadına Yapacağız'

etiket Erdoğan'dan Kanal İstanbul Çıkışı: 'İnadına Yapacağız'

Partisinin İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kanal İstanbul projemizin etüt kapsamında yer alan tüm teknik çalışmalar tamamlandı, diğer adımlar için de gerekli çalışmaları başlatıyoruz. Onlara rağmen Kanal İstanbul'u yapacağız, inadına yapacağız' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı.  AKP İstanbul İl Başkanlığı'na Bayram Şenocak'ın yerine Osman Nuri Kabaktepe'nin getirileceğini belirten Erdoğan, Osman Nuri Kabaktepe kardeşimizi İstanbul'a il başkanı yapıyoruz. Osman Nuri Kabaktepe, çok uzun yıllardır şahsen tanıdığımız, gayretine, samimiyetine, davamıza olan sadakatine bizzat şahitlik ettiğimiz bir kardeşimizdir. Kendisinin Bayram Şenocak'tan devraldığı sancağı İstanbul'da daha yukarılara taşıyacağına inanıyoruz. Bayram Şenocak ve ekibine şu ana kadarki hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyorum' dedi.

"18 yılda 275 katrilyon yatırım yaptık"

"18 yılda 275 katrilyon yatırım yaptık"

İstanbul'a son 18 yılda 275 katrilyon tutarında yatırım yaptıklarını anlatan Erdoğan, şunları kaydetti:

Eğitimde 38 bin 361 yeni derslik kazandırdık, 1 milyonun üzerinde yüksek öğrenim öğrencisinin öğrenim gördüğü 37 bin 500 akademik personelin çalıştığı İstanbul'a toplam 38 adet yeni üniversite kurduk. Birkaç yıl içinde de yüksek öğrenim yurt kapasitesini 2 katından fazla artıracak yatırımlarımız şu anda sürüyor.

İstanbul'a 46 adet yeni spor tesisi kazandırdık. Sosyal yardımlarda 17 milyar lira tutarında kaynak aktararak ihtiyaç sahibi İstanbullu kardeşlerimizin yanında olduk. 

Sağlıkta 17 bin 534 yatak kapasiteli 66 hastaneden oluşan 163 sağlık tesisi inşa ettik. Toplamda 950 yatak kapasiteli 3 hastanemizle birlikte 17 sağlık tesisimizin yapımı devam ediyor. Bunların dışında plan, projesi, ihalesi devam eden 9 bin 582 yatak kapasiteli 60 sağlık tesisimiz var. Toplu konutta 173 bin konut projesini hayata geçirdik.

İstanbul'da toplamda 16 milyon 101 bin metre kare yüzölçümünde 38 adet millet bahçesi projesi bulunuyor. Bunların 10 tanesini tamamladık.

"Kanal İstanbul'da teknik çalışmalar tamamlandı"

"Kanal İstanbul'da teknik çalışmalar tamamlandı"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanal İstanbul'da etüt kapsamında yer alan tüm teknik çalışmaların  tamamlandığını ifade eden Erdoğan, 'Diğer adımlar için de gerekli çalışmaları başlatıyoruz. Onlara rağmen Kanal İstanbul'u yapacağız, inadına yapacağız. Kanal İstanbul'la İstanbul nasıl güzelleşecek, nasıl bir başka şehir olacak, bunu da görecekler' dedi.

Erdoğan'ın çıkışına sosyal medyadan tepkiler geldi 👇

Erdoğan'ın çıkışına sosyal medyadan tepkiler geldi 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
484
277
53
36
19
17
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

"En sevdiğim günah kibirdir...." (Şeytanın Avukatı filminden final repliği.... Şeytanın söylediği son söz) .... 🤪😡😠

Pasif Kullanıcı

onlara inat:D kibir ve inat, bir kişinin kendini önce mükemmel görmesini sonra da sonunu oluşturur demiş tolstoy ama sen bilirsin haşmetlum

Bozkurt

İrade yoksunu meczup bir yığına güvenip akıl ve mantık ile inatlaşmak sizi nereye götürecek hep beraber göreceğiz.

Pasif Kullanıcı

ya zaten burda kendi tabanına bile seslenmiyor. katarlılara bu haykırış.