Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan 'Cinsel İstismar' Düzenlemesine İlk Yorum: 'Hükümet Eleştirileri Dikkate Almalı'

Erdoğan'dan 'Cinsel İstismar' Düzenlemesine İlk Yorum: 'Hükümet Eleştirileri Dikkate Almalı'

Onedio Medya
22.11.2016 - 09:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'cinsel istismar' düzenlemesine ile ilişkin ilk kez konuştu. Erdoğan, 'Hükümetin, toplumun değişik kesimlerinden gelen eleştiri ve önerileri dikkate alarak, geniş bir mutabakat içerisinde bu sorunu çözmesinde büyük fayda görüyorum' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erdoğan, tartışmaya konu kanun tasarısına eklenen bir fıkranın, ülkede önemli bir toplumsal sorun olan, kanunun izin verdiği yaşın altındaki evlilikler sebebiyle ortaya çıkan mağduriyetlerin giderilmesi niyetiyle hazırlandığının anlaşıldığını ifade etti.

Anadolu Ajansı muhabirine açıklama yapan Erdoğan, Meclis Genel Kurulu’nda görüşülmekte olan kanun tasarısının, kamuoyunda geniş bir tartışma başlattığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

'Görevi, sorunlara çözüm üretmek olan siyaset kurumunun, bu önemli toplumsal sıkıntının çözümüne yönelik arayış içinde olmasından daha tabii bir durum yoktur. Ancak, söz konusu kanun tasarısının görüşmeleri esnasında başlayan tartışmanın, kamuoyunda çok farklı tepkilere, eleştirilere, önerilere neden olmasının, konunun yeniden ele alınmasını gerektirdiği açıktır. Hükümetin toplumun değişik kesimlerinden gelen eleştiri ve önerileri dikkate alarak, geniş bir mutabakat içerisinde bu sorunu çözmesinde büyük fayda görüyorum.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
142
29
22
19
10
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
goofy

owww günün kahramanı kasabanın şerifi the perfect cowboy

Narki

iyi polis kötü polis!

haylaz adam

bıraksın bu işleri :) yine bakın milletin adamıyım milletin yanındayım ayakları işte

rosario sanchez

her zaman yapılan yine yapılıyor.. asıl hedeflediklerinden daha uç noktalarda düzenlemeler getiriliyor, insanlar tepkilerini gösterip gerginliklerini attıkta... Devamını Gör