Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan İmamoğlu Göndermesi: 'Biz Balıkçıya Gitmedik, Birileri Kafayı Bulmaya Gidiyor'

Erdoğan'dan İmamoğlu Göndermesi: 'Biz Balıkçıya Gitmedik, Birileri Kafayı Bulmaya Gidiyor'

Giresun'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu balık restoranı üzerinden hedef aldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Giresun Belediyesi önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan,  Ekrem İmamoğlu'nun İngiltere Büyükelçisi ile yemeğe gitmesine de değindi.

Erdoğan, sel felaketi yaşandığında bakanlarla birlikte Doğankent ve Dereli'de olduklarını belirterek şunları söyledi: 

'Balıkçıya gitmedik. Nereye gittik? Biz vatandaşlarımızın yanına gittik. Onlarla beraber olduk. Onların derdi ile dertlendik ama birileri de bakıyorsunuz bir yerlerde kafayı bulmaya gidiyor. Öbür tarafta kar, bora, fırtına esiyor hiç umurlarında değil. Bu belediye başkanlığını ben de yaptım. Hem de İstanbul'da ve böyle kar, bora, fırtına olacak, deprem olacak, sel olacak, yok Bodrum'a git, yok bilmem şuraya git, buraya git, bizim kitabımızda o yok, bizim kitabımızda halkınla beraber olacaksın halkınla.'

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

İmamoğlu'nun İstanbul'da yoğun kar yağışının beklendiği saatlerde Sarıyer'de Balıkçı Kahraman isimli restorana gitmesi tepki çekmişti. 

Restoranda günler öncesinden rezervasyon yapıldığı, İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu'nun İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott ve eşi Jane Lady Chilcott'u ağırladığı belirtilmişti.

AKP'lilerin tepki gösterdiği İmamoğlu ise yaptığı açıklamada 'İstanbul’u kaybetme hazımsızlığı öyle bir noktaya geldi ki, 19 saat boyunca sahadan ve AKOM’dan karla mücadeleyi yönetirken, 1 saatlik yemek molam bile konuşulur oldu' ifadelerini kullanmıştı.

👇

👇

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
11
8
5
4
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fenaception

Agam sen 7/24 saraydasın arada bir millete çay fırlatıyorsun o kadar, halka böyle mi indin. :D

Cersei Reiz

Sorun ekonomi değil faturalar değil balıkçıymış komiksiniz

KefenDelen

hedefinde hep imamoğlu var çünkü korkuyorsun. özellikle her konuşmada laf atıyorsun. küçük düşürmeye çalışıyorsun. ama inan ki insanlar neyin ne olduğunu art... Devamını Gör