Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Boğaziçi Çıkışı: 'Bu İşin İçinde Öğrenciler Değil, Teröristler Var'

etiket Erdoğan'dan Boğaziçi Çıkışı: 'Bu İşin İçinde Öğrenciler Değil, Teröristler Var'

Cumhurbaşkanı Erdoğan Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör atamasına gelen tepkilerle ilgili, 'Arkadaşlar ben neden öğrencilerle görüşeyim? Öğrenciler bu işin içinde değil. Bu işin içinde teröristler var' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazı çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. ABD'de yaşanan kanlı Kongre baskınını değerlendiren Erdoğan,'Demokrasi için yüz karası' dedi. 'Temennimiz 20 Ocak itibariyle Biden'ın devir teslim göreninde, sakin bir şekilde bu yapılacaktır' diyen Erdoğan, 'Bundan sonraki süreçte Sayın Biden ile ABD sükuna kavuşur. Böyle salgın döneminde hassasiyetle sürecin devam etmesi lazım. Uluslararası ilişkilerde ABD'nin de girmesi gerekir. Tabii 4 ölü var. Ölenlerin ailelerine sabırlar dilerken özellikle yaralılara da geçmiş olsun dileklerimi ifade ediyorum' ifadelerini kullandı.

"CHP'nin İstanbul İl Başkanı orada, kendisi DHKP-C militanıdır"

"CHP'nin İstanbul İl Başkanı orada, kendisi DHKP-C militanıdır"

Erdoğan Boğaziçi Üniversitesi'ne yaptığı rektör atamasının ardından gelen tepkilere ise şöyle yanıt verdi:

'Arkadaşlar ben neden öğrencilerle görüşeyim. Öğrenciler bu işin içinde değil. Bu işin içinde teröristler var. Öğrencilerle alakası olmayan CHP'nin İstanbul İl Başkanı orada. Kendisi DHKP-C militanıdır. Bunlar öğrenci değil. Yaptıkları nedir? Yasalara uygun olarak buraya atanmış bir rektör vardır. Bu rektör yasalar dışında atanmamıştır. Yasalar neye amir ise, Melih Bey de buraya atanmıştır. Geçmişine baktığımızda o da bu üniversite içinden yetişmiş bir arkadaşımızdır.'

"Çin'den gelen aşılar 50 milyona çıkacak"

"Çin'den gelen aşılar 50 milyona çıkacak"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Çin'den ilk parti koronavirüs aşılarının 3 milyon doz olarak geldiğini hatırlatan Erdoğan, 'Şu anda Çin'den ilk parti 3 milyon geldi, 50 milyona çıkacak. Bir o kadar da Almanya'dan gelecek. Bu konuda Uğur Bey ve eşiyle görüşmeleri Sağlık Bakanımız yapıyor. Bu hafta içinde de aşılarda belli bir takvim içinde Sağlık Bakanlığımız çalışmalarını sürdürecek. Hastanelerde belli odalarda bu aşı uygulaması devam edecek. Hassasiyetle bu adımları attık, atıyoruz' dedi.

"Hem nezaket ziyareti hem ittifak meselesi..."

"Hem nezaket ziyareti hem ittifak meselesi..."

Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile son günlerde peş peşe yaptığı görüşmeler ve dün Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asiltürk'e yaptığı ziyaretle ilgili şunları söyledi:

'Sayın Bahçeli ile yaptığımız görüşme bildiğiniz gibi mutat. Ağırlıklı olarak ülkemizin dünyadaki ikili ilişkileri, terör mücadelelerini Sayın Bahçeli ile etraflıca görüşüyoruz. Kendisi de yapılan çalışmalara başarı temennilerini hep söylüyor. Analizler de yapıyoruz. Bundan sonra da neler yapabiliriz, aramızdaki Cumhur İttifakı'nın yarınlara devamı için birlik-beraberliğimizi teyit ediyoruz.

Sayın Asiltürk ile geçmişte beraber olduğum büyüğümdür. Bu ziyaretim hem bir nezaket ziyareti hem de bu ittifak meselesinde yani bir seçim ittifakı mı olur veya geleceğe yönelik biz bir terörle mücadele verirken burada bu terörle mücadelede her türlü desteğin bizim yanımızda olması lazım. Yani yalnızlığı hissetmememiz lazım. Buna benzer görüşmeleri bundan sonra da yapacağım. Bundan sonraki süreçte de bu görüşmeler devam edecek.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
341
237
62
38
25
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sevecenito

Yaptığınız şeyleri beğenmeyen herkes terörist değildir. Kimse sizi de yaptığınız işi de beğenmek, zorunda değil.

Sirius Black

biz komple teröristiz ya zaten. Eleştirince, baskıya, zorbalığa tahammül edemeyince ya fedöcü ya hain, ya da terörist oluyoruz.

miyavmiyav

eleştirmenize laf eden yok kampüste zılgıt atıp halay çekiyorlar ne alaka?

Kunti kunti

Hep arka fona bir cami alıp konuşmalar ve sağa sola saldirmalar.Dikkat edin politikasını tasvip etmeyen halka saldiracagi, terörist diyecegi zaman hep bunu ... Devamını Gör

Yılmaz Esen

yo daha iyisi televizyonlarda bizim "useful idiot" muhalaefetimizin nasıl türk düşmanları ile koyun koyuna içli dışlı olduğunu da gösteriyor. ki bu öyle herk... Devamını Gör