Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: 'Bu Namus ve Şeref Fukarası ile Zaman Harcamak İstemiyorum'

etiket Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: 'Bu Namus ve Şeref Fukarası ile Zaman Harcamak İstemiyorum'

Emre Ordu
20.01.2016 - 14:49 Son Güncelleme: 20.01.2016 - 18:25

19. muhtarlar toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bildiri yayınlayan akademisyenleri sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan, 'İstedikleri kadar debelensinler, çırpınsınlar. Koskoca ülkeyi, koskoca milleti, bir avuç kerameti kendinden menkul seçkinin, kendine aydın, akademisyen diyen lümpenin yönettiği eski Türkiye artık yok' dedi. CHP lideri Kılıçdaroğluna'da sert sözlerle yüklenen Erdoğan, 'Serseri mayın gibi ortalıkta dolanıyor. Kime bulaşacağı belli olmuyor. Türkiye'nin bunca sorunu varken bu namus ve şeref fukaralarına yanıt vermek, vakit harcamak bana zül geliyor' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendine aydın,akademisyen diyen bir avuç lümpenin yönettiği eski Türkiye yok. Yarım porsiyonluk aydınlık, aynı çevreler hiç değişmedi. Bu lümpen çevreler bir kez daha gerçek yüzlerini gösterdiler. Yüzlerindeki maskeyi sıyırdılar. Yıllardır dolaylı yollardan yürüttükleri terör örgütü propagandasını yayınladıkları bildiriyle doğrudan gösterdiler.

'Bir hukuk devleti olan Türkiye'de akademisyenlerin suç işleme imtiyazı yoktur'

'Bir hukuk devleti olan Türkiye'de akademisyenlerin suç işleme imtiyazı yoktur'

İstedikleri kadar debelensinler, çırpınsınlar. Koskoca ülkeyi, koskoca milleti, bir avuç kerameti kendinden menkul seçkinin, kendine aydın, akademisyen diyen lümpenin yönettiği eski Türkiye artık yok.

Terör örgütünün sözcülüğünü yapan siyasetçi, terör örgütü gibi muamele görmeyi hak etmiş olmaz mı? Kimse hukuk önünde, bilhassa devletin ve milletin bekası söz konusu olduğunda asla dokunulmaz değildir.

Akademisyen dediğin eserleriyle, çalışmalarıyla konuşur. Bildirici güruhun uluslararası alanda hiçbir itibarı yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akademisyenlere ve onları destekleyenlere sormak istiyorum; Siz, Türkiye'nin birliğinden, beraberliğinden yana mısınız, değil misiniz? Önce bu soruya samimi bir cevap verin. Şayet ülkenin birliğinden yanaysanız, niçin vatandaşlarımıza hayatı zehir eden, güvenlik güçlerimize saldıran terör örgütünün jargonuyla konuşuyorsunuz? Akademisyene, aydına, ciğeri beş para etmez bir terör örgütünün maşalığını yapmak yakışır mı? İmzaladığınız metnin mahiyetini bilmiyorsanız ayrı bir felaket, bilerek imza atıyorsanız ayrı bir felaket.

Bunun adı terör örgütü propagandasıdır. Akademisyenseniz bunun böyle olduğunu en iyi siz biliyor olmalısınız!

'Kürt kardeşlerimizin temsilcisi terör örgütü olamaz'

Terör örgütünün dağda yaşanları ailemize varıncaya kadar tehdit ediyor. Biz kefenimizi giydik böyle yola çıktık.

Önümüzdeki süreçte ne bölücü terör örgütü ne de onun güdümündeki parti ve diğer yapılar asla muhatap alınmayacaktır, o iş bitmiştir.

Terör örgütünün kamu görevlilerine saldırmasına kendince akademik veya siyasi fetva veren, sivillerin öldürülmesini ise 'yapmasa iyi olur' diye karşılayan bu zihniyetten, açık söylüyorum, tiksiniyorum. Herkes meşrebine, karakterine, şahsiyetine uyan işi yapacak. Bunlar, içlerinde bulundukları ihanet çukurunda çırpınacak. Bunu iyi bilelim. Biz de ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışacak, gayret edeceğiz.

Güvenlik güçlerimiz, bölgeyi teröristlerden tamamen temizledikten, kamu düzenini tesis ettikten sonra milletimizle, vatandaşlarımızla oturacağız, bu meselenin kökten çözümü için yapılacakları kararlaştıracak ve hayata geçireceğiz.

Dağdakiler ve akademisyen geçinen müsveddeler bizim Kürt kardeşlerimizi öldürdüğümüzü söylüyorlar. Siz ne vicdansızsınız! Onlar bizim kardeşlerimiz. Kürt kardeşlerimizin temsilcisi terör örgütü olamaz.

'Tarihe baktığınız zaman Şırnak'ın asıl merkezi Cizre'dir'

'Tarihe baktığınız zaman Şırnak'ın asıl merkezi Cizre'dir'

Terör örgütünün kamu görevlilerine saldırmasına kendince akademik veya siyasi fetva veren, sivillerin öldürülmesini ise 'yapmasa iyi olur' diye karşılayan bu zihniyetten, açık söylüyorum, tiksiniyorum. Herkes meşrebine, karakterine, şahsiyetine uyan işi yapacak. Bunlar, içlerinde bulundukları ihanet çukurunda çırpınacak. Bunu iyi bilelim. Biz de ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışacak, gayret edeceğiz.

Başbakanımızın da açıkladığı gibi Şırnak nereye gidecek, Cizre'ye geçecek. Artık Şırnak, Cizre şehir olarak oluşacak ki onun altyapı çalışmaları sürdürülecek. Çünkü, şehir yapılanmasına ne Hakkari şu andaki yeri itibarıyla müsaitti ne de Şırnak.Zaten tarihine baktığınız zaman Şırnak'ın asıl şehir merkezi, geçmişte tarih itibarıyla Cizre'dir. Cizre bir tarihtir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Türkiye'nin bunca sorunu varken bu namus ve şeref fukaralarına yanıt vermek, vakit harcamak bana zül geliyor'

Bu bir değil, iki değil, beş değil on değil! Sabır sabır sabır... Ana muhalefet partisinin lideri şahsıma ve aileme dönük hakaretler ediyor. Çirkin yüzünü partisinin kurultayında ve grup konuşmasında bir kez daha gösterdi. Defalarca cevap verdik ama yüzüne tükürsen yağmur yağıyor sanacak!

Bu kez sadece şahsımı değil;  hakimleri, savcıları da hedef aldı. Serseri mayın gibi ortalıkta dolanıyor. Kime bulaşacağı belli olmuyor. Türkiye'nin bunca sorunu varken bu namus ve şeref fukaralarına yanıt vermek, vakit harcamak bana zül geliyor.

Ana muhalefeti temsil etme şerefini elde etmiş ama tek bir hayırlı sözü projesi baki değildir. Başında olduğu SGK'yı batırdı. Hatırlayın hastanelere girmek mümkün değildi. Kirden hastane odalarına girilmezdi. Bu ülkeyi hijyenle biz tanıştırdık.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
314
242
55
39
29
18
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
görüncek adam

Şu adam T.C. tarihinde Cumhurbaşkanlığına gelmiş en terbiyesiz en ağzı bozuk insan şeyi.Molladır zaten kendisi.Çomarların diyarında ancak bu.

görüncek adam

Siyasi biri gibi halen siyasi konuşuyor.Kimse de demiyor ki : siyaset yapmayacağına dair şerefin üzerine bir sürü yemin ettin bunlar süs müydü ? Ama bunlara ... Devamını Gör

Bayram Karakaya

Yahu tama hadi Kılıçdaroğlu kötü bir siyasetçi anladık da adam sana laf söyledi diye tazminat davası açtın. Üstüne adama namussuz şerefsiz diyosun. Peki şimd... Devamını Gör

Ne pis ağızla konuşuyor hepsi ,sizin yapacağınız siyasetin Allah bin türlü belasını versin ya.